• 0

Šta nam novo "curenje" govori o "jednom od najisčekivanijih" iPhone-a do sada?

Vajnbahovi navodi sugerišu da će noviji modeli iPhone-a imati veće baterije, i ne samo to...

  • 0

Autor YouTube kanala EverythingApplePro dojavljivač Maks Vajnbah, koji je sredinom prošlog meseca objavio najdetaljnije informacije o "jednom od najisčekivanijih" iPhone uređaja do sada, ponovo se oglasio sa novim informacijama o iPhone-u 12.

iPhone 12 Pro bi mogao da ima ProMotion displej sa osvežavanjem od 120Hz. Vajnbah dodaje i da frekvencija osvežavanja ekrana neće biti statična, već će se dinamički menjati u rasponu između 60Hz i 120Hz u zavisnosti od opterećenosti uređaja, kako bi se bolje očuvao radni vek baterije.

Vajnbahovi navodi sugerišu da će noviji modeli iPhone-a imati veće baterije, kao i da bi najjači model mogao da ima bateriju kapaciteta baterije od 4.400mAh, što predstavlja značajno povećanje u odnosu na prethodnika čija baterija ima kapacitat od 3.969mAh.

Naravno, kao i sve glasine, i ove bi trebalo uzeti sa rezervom, imajući u vidu da Apple zvanično još uvek nije ništa objavio o iPhone-u sledeće generacije, konstatuje Ubergizmo.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima