≫ 

Novo "curenje" za iPhone 12: Ravne ivice, veća kamera, nove foto opcije i ovežavanje od 120Hz

Očekuje se da će iPhone 12 Pro zvanično biti najavljen sledećeg meseca, kao i da bi distribucija mogla da počne u oktobru

  • 2
iPhone 12 Printscreen: YouTube/EverythingApplePro

Nedeljama unazad predstojeći iPhone 12 zaokuplja pažnju medija i ljubitelja tehnologije. Najnovije "curenje" dolazi od dojavljivača Džona Prosera (@Jon_Prosser), koji je i ranije objavljivao informacije o Applovim proizvodima.

Prema informacijama i skinšotovima do kojih došao, novi najveći iPhone 12 Pro Max će imati ekran sa osvežavanjem od 120Hz, iako je pre nekoliko dana objavljeno da će takav displej izostati usled problema sa snabdevanjem.

"Procureli" skrinšotovi navodno prikazuju prototip iPhonea-a 12 Pro Max, odnosno primerak iz tzv. nulte serije namenjen predproizvodnom testiranju. To je, ustvari, uređaj koji bi trebalo da bude najsličniji finalnom proizvodu, piše GSM Arena.

Na "špijunskim" snimcima uočljive su funkcije kamera telefona, kao što su LiDAR, prošireni noćni mod snimanja, napredna redukcija šuma, veća dubina snimanja videa, bolji zum i druge video opcije.

Jedan od skrinšotova potvrđuje da će najveći novi iPhone imati osvežavanje ekrana od 120Hz. Ipak, budući da u pitanju nije finalni proizvod, moguće je i da se novi iPhone pojavi bez ove specifikacije.

Proser je, takođe, na Twitteru naveo da će novi najveći iPhone imati "noč" sa selfi kamerom iste veličine kao i prethodni model, ali da će ivice oko ekrana biti "značajno tanje". Sve četiri stranice telefona su ravne, dok je staklo ekrana blago zaobljeno, a modul zadnje kamere nešto veći.

Očekuje se da će iPhone 12 Pro zvanično biti najavljen sledećeg meseca, kao i da bi distribucija mogla da počne u oktobru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    26. avgust 2020 | 13:44

    Pošto je napravljen štednjak, čekam i roštilj da mu ugrade.

  • 1111

    10. septembar 2020 | 08:07

    IOS je definitivno bolji od androida. Da li stvarno jedan telofon treba da bude skuplji od 300€ je pitanje koje sebi treba svako da postavi. U danashnje vreme se svi proizvodjachi takmiche ko ce jachu kameru da ugradi na manjem prostoru. To sa telefonom nema vishe veze. Naslov svake priche treba da bude NOVA KAMERA OD FIRME ,,XXXXX,, JE ZADRZALA MOGUCNOST TELEFONIRANJA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA