≫ 

Korisnici ovih telefona imaju mnogo više uspeha sa dejting aplikacijama od drugih

Ubedljivo najgore po ovom pitanju stoje korisnici nekada prestižnih BlackBerry pametnih telefona

  • 2
devojka, kafa, Foto: Pixabay/nastya_gepp

Brend i model pametnog telefona koji koristite ne bi trebalo da imaju nikave veze sa osobom sa kojom ćete izaći na "dejt" ili započeti vezu. Međutim, istraživanje kompanije CompareMyMobile pokazuje da tu ipak nešto postoji…

Ta kompanija je analizirala više od 50.000 pokreta i akcija (npr. "swipe " levo i desno, "match ") u različitim dejting aplikacijama, a rezultati koji su  dobili i više su nego zanimljivi.

Za potrebe istraživanja napravljeni su lažni profile na stranicama za upoznavanje. Svi lažni profili bili su potpuno identični, osim po brendovima kompanija čije su uređaje njihovi vlasnici koristili.

Dobijeni rezultati pokazuju da su na aplikacijama za upoznavanje mnogo popularniji vlasnici i korisnici Apple uređaja: iPhone telefona, Apple Watch pametnog sada i AirPods slušalica.

Tako sledi da veći uticaj na to da li će neko "svajpovati desno " vaš profil ima telefon koji koristite, nego profilna slika koju postavite na svoj profil na Tinder-u ili sličnim aplikacijama.

Istraživanje je pokazalo da profili na kojima je prikazan iPhone imaju čak 76 odsto veće šanse za "listanje udesno ", odnosno "lajkovanje " tih korisnika. Veću šansu za "desnim svajpanjem " imaju i korisnici Apple pametnog sata (61 odsto), dok je 41 odsto veća šansa da će neko "svajpovati " udesno ako koristite AirPods.

Osim Apple-ovih uređaja, veće šanse za "desni svajp " imaju i vlasnici Samsungovih telefona (19 odsto), dok ostali Androidi ne stoje tako dobro. Tako ako imate Google-ov telefon, šanse za desni svajp su manje za 10 odsto. Korisnici Huaweija (23 odsto) i OnePlus-a stoje još gore (30 odsto), dok najlošije stoje vlasnici BlackBerryja, kod kojih je šansa za "listanje udesno " manja za čak 74 odsto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svrba

    8. septembar 2020 | 19:58

    Kakav fleš, e i treba nešto da nas proredi malo. Čuj sa iphonom imam veće šanse. Pa ne muva telefon ribu, nego ja. E sad ako je sponzoruša e to ke već druga priča. A u svakom slučaju žvaka mora da bude dobra to je 80% uspeha

  • Перагеније

    8. septembar 2020 | 12:55

    ХАХАХАХАХАХА, шта- понестало идеја за рекламе? Охохохохо

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA