≫ 

Android ili iPhone: Koji je brži?

Brzina rada je jedna od najčešćih tema oko koje su korisnici Android i iPhone pametnih telefona u stanju da se rapravljaju satima

  • 4
Telefoni, ljudi Foto: Pixabay

Apple je bio prvi, iPhone se pojavio još početkom leta 2007. Posle nešto više od godinu dana, stigao je prvi Andoid. Od tada, pa sve do danas, poslednjih 12 godina traje borba "ajfonaša" i "androidaša" na temu - Koji je bolji!

Prema onoj izreci da "svaki svoga konja hvali", i jednima i drugima su puna usta hvale za svoje pametne telefone i sve njihove funkcije, aplikacije, kamere, ekrane i, naravno, brzinu rada. Upravo je ovo poslednje jedna od najčešćih tema oko koje su korisnici pametnih telefona u stanju da se rapravljaju satima.

Podstaknut takvim raspravama, jedan korisnik TikToka je odlučio da proveri uređaj je zaista brži. Zato je sproveo kratak test u kome je istovremeno otvarao aplikacije na jednom i drugom uređaju.

Pogledajte u videu kakav je bio rezultat njegovog testa.

@corylewis04##fyp yes the android is newer but we are using the iPhone as reference♬ It's Tricky - Run D.M.C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    23. oktobar 2020 | 14:38

    Ovako ne može da se utvrdi ko je brži.Mora te uporediti najbolje i poslednje modele.

  • Realno

    24. oktobar 2020 | 01:01

    Ajfon je bolje optimizovan i stabilniji je ali je nepostojece prilagodjavanje korisnickog iskustva. Android je malo nestabilniji ali zato mozete da radite sta hocete na androidu Flesovanje,custom rom...jos je i opensource pa ako ste programer za android mozete da eksperimentisite sa svim i svacim Ajfon je stabilan jer je sve uradio Apple,i hardver i softver je Appleov Mnogo je sira ponuda kod androida nego kod iosa

  • Рј38

    24. oktobar 2020 | 04:39

    А где се то жури па као ко је бржи?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA