≫ 

"100 posto sam siguran da je ovo pravi Xiaomi 11"

Telefon je na fotografijama vidljiv samo sa zadnje strane, a oblik modula kamere potvrđuje izgled prikazan na nedavno objavljenim renderima

  • 0
Xiaomi 11 Printscreen: Twitter/@UniverseIce

Tek što se, početkom meseca, pojavilo nekoliko rendera predstojećeg pametnog telefona Xiaomi Mi 11, ovoga vikenda ga je "oko kamere" uhvatilo i u uživo. Očigledno je ovaj tester bio neoprezan, pa je poslužio kao dokaz da paparaci postoje i u hi-tech svetu.

Prve fotografije novog Xiaomija je na svom Twitter nalogu objavio poznati dojavljivač Ice Universe, uz komentar da je "100 odsto siguran da je na fotografijama pravi Xiaomi Mi 11".

Telefon je na fotografijama vidljiv samo sa zadnje strane, a oblik modula kamere potvrđuje izgled prikazan na nedavno objavljenim renderima.

Novi Mi 11 bi trebalo da ima glavni senzor kamere od 108MP, kao i ultraširoki senzor od 13MP i makro od 5MP.

Što se ostalih karakteristika tiče, telefon bi trebalo da pokreće Qualcomm Snapdragon 888 procesor. Oba planirana modela, Mi 11 i Mi 11 Pro bi trebalo da imaju baterija kapaciteta oko 5.000 mAh i da dolaze sa brzim punjačem od 55W.

Prema nezvaničnim informacijama, novi Xiaomi bi trebalo da bue predstavljen početkom sledeće godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA