Motorola počinje da koristi nove procesore u svojim telefonima

KVALITET. BRZINA. FER CENA.

  • 0
motorola Foto: Motorola

Motorola planira da u 2021. godini poveća svoje napore u demokratizaciji tehnologije. Kompanija želi da svima pruži pravo na smislene inovacije, a ova strategija biće primenjena na kompletan Motorolin portfolio, od ultra-premijum modela RAZR, sjajne Moto G serije, do esencijalne Moto E franšize.

Svet se drastično promenio od 2020, i svi tražimo način da se prilagodimo “novoj normalnosti”. Ove promene su dovele i do novih potreba korisnika. Ljudi su postali znatno pragmatičniji i svesniji važnosti štednje prilikom donošenja brojnih životnih odluka.

Motorola želi da izađe u susret tim odlukama korisnika koji traže telefone visokog kvaliteta i zavidnih performansi po fer ceni.

NOVO PARTNERSTVO. NOVE PRILIKE.

Motorola sa velikim zadovoljstvom proširuje svoju porodicu saradnjom sa proizvođačem čipova Unisoc.

Unisoc je jedan od najvećih proizvođača procesora na svetu, i poseduje centre za istraživanje u SAD, Indiji, Finskoj i Kini.

Motorola planira da u 2021. godini predstavi smartfone koji će biti opremljeni Unisoc T700 procesorom.

OTKLJUČAVAMO SNAGU NOVIH TEHNOLOGIJA.

Unisoc čip napravljen je korišćenjem 12nm tehnologije. Čip poseduje 8 jezgara (6xA55 Arm Cortex 1.8GHz i 2xA75 ARM Cortex 1.8GHz), i donosi brojne napredne funkcije koje se danas mogu pronaći u brojnim premijum telefonima. T700 može da podrži frekvenciju osvežavanja ekrana do 90Hz, kao i LPDDR4 memoriju. Najveća prednost za korisnike je svakako mogućnost korišćenja najnovijih tehnologija, ali po pristupačnoj ceni.

PERFORMANSE.

Unisoc procesori donose ozbiljnu snagu koju su potvrdili benčmark testovi. T710 procesor prikazao je bolje performanse u poređenju sa čipovima rivala kao što su Snapdragon i Mediatek.

Kompanija je u 2020. godini predstavila i svoj najmoćniji procesor Tiger T7520 koji se sastoji od 4 Cortex-A76 i 4 Cortex-A55 jezgara. Čip pruža mogućnost 5G konekcije, i podržava frekvenciju osvežavanja ekrana do 120Hz. Zahvaljujući korišćenju 6nm EUV tehnologije, potrošnja baterije smanjena je za 8%.

Impresivni testovi performansi i kvalitet Unisoc procesora predstavljaju glavne razloge zbog kojih je Motorola odlučila da ih uvrsti u svoju porodicu mobilnih telefona.

O kompaniji Motorola

Motorola Mobility LLC je pripojena od strane Lenovo Group Holdings 2015. godine. u čijem vlasništvu u potpunosti funkcioniše kao podružnica i zadužena je za dizajn i proizvodnju svih Moto i Motorola brendiranih mobilnih uređaja.

Pratite nas na:

https://www.motorola.com/rs/sr/home

FB: https://www.facebook.com/MotorolaSRB/

IG: https://www.instagram.com/motorola.srbija/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCyM_SkbPIFe0dPUX3cCji_w

Pinterest: https://www.pinterest.com/motorolaserbia/_saved/

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA