Novi igrač: Premijum telefon sa moćnim Zeiss kamerama uskoro stiže u Srbiju

Odmah posle Rumunije i Češke, slede Srbija i Austrija u kojima bi Vivo trebalo da postane dostupan pre kraja juna

  • 0
Vivo, pametni telefon Foto: Vivo

Kineski proizvođač Vivo je krajem prošle godine objavio da planira da poveća svoje prisustvo na evropskom tržištu, sa dosadašnjih šest, i da u 2021. godini postane dostupan u 12 zemlja.

Prve zemlje u tom planu su Rumunija i Češka, a odmah za njima slede Srbija i Austrija, u kojima bi Vivo trebalo da postane dostupan pre kraja juna, piše GSM Arena.

Ta kompanija planira da na pomenuta tržišta izađe sa svojim pemijum modelima, opremljenim naprednim sistemima kamera razvijenim u saradnji sa poznatom nemačkom kompanijom Zeiss. Iako Vivo nije saopštio o kom je konkretnom modelu reč, pretpostavlja se da su u pitanju X60 serija uređaja (X60 / X60 Pro / X60 Pro+).

Još uvek nema zvanične potvrde da je reč o tim modelima (na slici iznad), niti da će sve tri njegove verzije biti dostupne na pomenutim tržištima, ali su to trenutno jedini Vivo modeli koji nose Zeiss logo na svom sistemu kamera.

Ni jedan od tri modela se do sada nije pojavio zvanično u Evropi, ni na tržištima prvobitnih šest zemalja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA