Upoznajte najbrži moto g ikada

Sa velikim ponosom vam predstavljamo naš najbrži Motorola g telefon ikada, moto g100 – prvi uređaj u ovoj porodici opremljen Qualcomm Snapdragon mobilnom platformom serije 8. Novi smartfon krase performanse premijum telefona koje donose neverovatno gejming iskustvo i izuzetan sistem kamera

  • 0
Motorola, moto g100 Foto: Motorola

Plus, moto g100 je kompatibilan sa Ready For platformom koja je osmišljena kako bi oslobodila punu snagu telefona i donela gejming na veliki ekran, unapređeno korišćenje video poziva, multitasking za maksimalnu produktivnost i još puno toga.

Danas slavimo 10. generaciju moto g porodice koja je stvorena kako bi uzurpirala status kvo u mobilnoj industriji i zauvek promenila očekivanja ljudi i njihov odnos prema tehnologiji.

Sa ovim smartfonima, korisnicima konstantno pružamo sve ono što im je najvažnije.

A kako bismo dodatno naglasili našu posvećenost i predanost donošenju tehnologije koja osnažuje naše korisnike, sa velikim zadovoljstvom najavljujemo da smo dodali dva ugrožena jezika na naše uređaje i tako postali prvi proizvođač mobilnih telefona koji u potpunosti podržava autohtoni jezik koji se govori u Amazoniji*.

Želite najmoćniji moto g ikada? Upoznajte moto g100

Kao jedan od prvih telefona na svetu koji koristi najnoviju Snapdragon 870 5G mobilnu platformu, Motorola g100 vam pruža neverovatno brz 5G1 i Wi-Fi 6 konektivnost za najmoćnije performanse i najbrži prenos podataka na nekom moto g uređaju**.

Strimovanje i preuzimanje sa interneta sada je brže nego ikada, a zastajkivanje je stvar prošlosti sa kamerom koja se aktivira istog trenutka kada je pokrenete, ultra-brzim otvaranjem aplikacija i bezgraničnim mogućnostima za multitasking.

Sa 8GB memorije najnovije generacije, 128GB ugrađenog prostora za skladištenje podataka i mogućnošću da se on proširi za 1TB dodavanjem microSD kartice3, imate dovoljno prostora za sav omiljen sadržaj i aplikacije, kao i procesorsku snagu koja se stara da sve radi glatko iz dana u dan.

Sve ove performanse zahtevaju i maksimalnu energiju, zbog čega smo odabrali bateriju kapaciteta 5.000mAh koja se stara da uvek možete da maksimalno iskoristite sve ono što moto g100 ima da ponudi jer pruža preko 40 sati korišćenja4.

Ove impresivne performanse uparili smo sa iskustvom zabave koje će vam sigurno podići adrenalin počevši od predivnog 6.7“ CinemaVision displeja. Filmovi će prosto oživeti na ultra-širokom ekranu koji koristi 21:9 standard, kao i filmska industrija, dok se osvežavanje ekrana od 90Hz stara da svi vizuali budu glatki i bez ikakvog seckanja ili zastoja.

Sa 25% većim rasponom boja5 i HDR sertifikacijom, vaš omiljeni sadržaj će prosto sijati zahvaljujući živopisnim bojama i unapređenom osvetljenju i kontrastu.

Igre izgledaju i rade bolje nego ikada jer moćan procesor učitava grafiku duplo brže u poređenju sa ranijim moto g telefonima6. Plus, Qualcomm Snapdragon Elite Gaming funkcije daju vam unapređene opcije za podešavanje, ultra-realističnu grafiku i neprevaziđenu brzinu, dok Motorolina posebna Gametime funkcija donosi aplikacije i alate koje dodatno pojačavaju uživanje u omiljenim igrama, dok automatski podešavaju opcije telefona kako vas dolazeći pozivi i notifikacije ne bi ometali.

64MP sistem kamera na moto g100 smartfonu opremljen svim hardverskim i softverskim rešenjima koja će vam biti potrebna za zapanjujuće fotografije. Glavni senzor rezolucije 64MP sa Quad Pixel tehnologijom za 4x veću osetljivost u uslovima slabijeg osvetljenja i 16MP prednja kamera savršeni su za slikanje svakodnevnih trenutaka uz prelepe i oštre detalje. Dual ultraširoke kamere, jedna napred, a jedna pozadi, omogućavaju vam da u kadar stavite 4x više prizora koji slikate za savršene panoramske fotografije i selfije za pamćenje. Plus, Macro Vision sa ugrađenim svetlosnim krugom približiće vas 5x bliže onome što slikate u poređenju sa standardnim objektivima kako biste uhvatili i najsitniji detalj – i to bez upotrebe posebnog objektiva.

Ali ovo nije jedini način na koji možete da budete kreativni sa modelom g100. Znamo da je stvaranje kontenta u porastu, i zato naš novi telefon ima dve nove funkcije koje iskustvo snimanja videa podižu na potpuno nov nivo. Naš novi Dual Capture mod dozvoljava vam da u isto vreme snimate prednjom i zadnjom kamerom kako biste zabeležili sagovornika, ali i oslobodili svog unutrašnjeg vlogera.

Takođe smo svesni značaja koji zvuk ima na celokupan kvalitet videa, i baš zato predstavljamo Audio Zoom tehnologiju koja koristi napredne mikrofone kako bi g100 uhvatio audio subjekta, ali filtrirao ambijentalnu buku za čistiji zvuk i profesionalniji rezultat7.

Moto g100 poseduje moć koja čeka da bude oslobođena. Zato smo razvili Ready For, novu platformu koja pojačava sve sposobnosti telefona i diže ih na potpouno nov nivo. Prebacite igre sa telefona na veliki ekran za dodatni nalet adrenalina. Osećajte se kao da ste u istoj prostoroiji sa sagovornikom tokom video poziva zahvaljujući našem jedinstvenom mobilnom iskustvu koje vam dozvoljava da aktivirate napredno praćenje subjekta prilikom poziva i snimanja. Koristite aplikacije na displeju monitora i obezbedite sebi više prostora za igru i posao. Ovo su samo neki od načina na koje možete da koristite Ready For platformu, a uskoro vam stižu i mnoge druge napredne mogućnosti.

Naš potpuno nov uređaj dolazi sa zapanjujućim i premijum dizajnom u dve specifične boje - iridescent sky i iridescent ocean – koje se magično menjaju svaki put kada svetlost padne na uređaj pod drugim uglom.

Želite da istražujete više? Sada to možete uz moto g50

Moto g porodica oduvek je bila fokusirana na to da vrhunska tehnologija uvek bude dostupna svima, a kako 5G postaje sve prisutniji, Motorola je uložila dodatni napor kako bi demokratizovala ovaj vid konekcije i dala korisnicima brzinu koja im je potrebna bez kompromitovanja performansi, snage i života baterije.

Predstavljamo vam moto g50, moćan uređaj koji donosi 5G brzine naredne generacije** bez cene naredne generacije i nudi impresivne internet brzine, bateriju ultra-dugog života, moćne kamere za svaki ugao i osvetljenje, kao i zabavu za pamćenje.

Moto g50 promeniće vaše iskustvo korišćenja uz više frekvencija, nižim kašnjenjem, smanjenim lagom i 5G brzinama naredne generacije. Gotovo bez ikakvog kašnjenja ili zastajkivanja, 5G vam dozvoljava da zabeležite i delite sve posebne trenutke, strimujete filmove u sekundi8, igrate intenzivne onlajn igre i gledate YouTube video sadržaj bez iritantnog čekanja da se video učita.

Podignite vašu zabavu na nov nivo uz pomoć našeg upečatljivog displeja sa 90Hz osvežavanjem koje smanjuje lag ako bi vaše omiljene igre radile izuzetno glatko i fluidno. Odnos ivica ekrana 20:9 sa 6.5-inčnim Max Vision HD+ displejom maksimalno koristi dostupan prozor kako biste uživali  multimedijalnom sadržaju.

Zabeležite sve ono što vas tokom dana zainteresuje svestranim 48MP9 sistemom kamera koji uključuje senzor za super jasne fotografije u bilo kojim uslovima osvetljenja, i iz bil kog ugla. Quad Pixel tehnologija nudi 4X veću osetljivost na svetlo, a Night Vision pruža još više detalja prilikom slikanja u mraku kako vam ne bi promakao nijedan sjajan trenutak. Posebna Macro Vision kamera približiće vas 2.5x bliže onome šta slikate nego standardni objektiv kako biste videli i najsitnije detalje, koji bi vam inače promakli – savršeno za zapanjujuće fotografije prirode.

Zahvaljujući senzoru za dubinu, svaka fotografija izgledaće profesionalno, dok izuzetno brzi 5G*** možete da podelite svaki dragoceni trenutak sa ljudima koje volite brže nego ikada pre.

Sve ove neverovatne funkcije zaslužuju podjednako moćan procesor kako bi radile savršeno. Qualcomm Snapdragon 480 5G mobilna platforma dozvoljava vam da delite sadržaj u deliću sekunde i uživate u igrama čija grafika se renderuje izuzetnom brzinom, plus, sa opcijama od 64GB i 128GB ugrađenog prostora za skladištenje podataka2, na raspolaganju imate dovoljno prostora za sve fotografije, filmove, pesme, aplikacije i igre.

Sve ovo zahteva i dovoljno energije za savršen i nesmetan rad. Velika 5.000mAh baterija pružiće vam više od 2 dana10 korišćenja telefona kako biste mogli da provedete ceo vikend na samo jednom punjenju telefona. Maksimalno iskoristite sve izuzetne funkcije na vašem telefonu bez brige o pronalaženju utičnice .

Korisne softverske inovacije

Softver ima moć da unapredi vaše svakodnevno korišćenje uređaja, ali i pravi veliku razliku u načinu na koji gledamo na današnju tehnologiju.

Danas Motorola otkriva novu softversku inicijativu koja u potpunosti prihvata našu misiju „pametnije tehnologije za sve“. Motorola smartfoni sada podržavaju lokalne jezike koji se govore u Amazonu – predstavljamo vam dva ugrožena jezika Latinske Amerike koji će biti dostupni na Motorola uređajima preko Androida.

Pored novih jezičkih opcija, novi Motorola telefoni stižu i sa My UX, koji dozvoljava korisnicima da prilagođavaju telefoni svojim potrebama, a takođe uključuje i komande gestovima kao što je swipe to split11 koji vam dozvoljava da „podelite“ ekran na dva dela kako biste u isto vreme radili više stvari u isto vreme – poput gledanja videa i četovanja sa prijateljima ili rada u više dokumenata istovremeno.

My UX ne remeti iskustvo čistog Androida kako biste mogli da uživate u punoj snazi koju donosi Android 11 koja nije opterećna nezgrapnim softverskim skinovima ili duplim aplikacijama.

Istražite bolje upravljanje razgovorima u aplikcaijama za slanje poruka, poboljšanoj kontroli nad povezanim uređajima i direktnijem pristupu zaštiti podataka u ovom novom Google apdejtu.

Bezbednost podataka dodatno je unapređena uz Motorolin ThinkShiled for mobile koji donosi najbolju bezbednost u klasi, upravljanje, produktivnost i servisne funkcije u okviru njene B2B ponude.

Bezbednost je uvek bila prioritet za Motorolu, a kako mobilne pretnje nastavljaju da evoluiraju, tako se razvija i naša posvećenost daljem jačanju zaštite Motorola uređaja.

Dostupnost

Moto G100 će u Srbiji biti dostupan krajem marta.

(Telegraf.rs/PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA