10. generacija Motorola g telefona donosi revoluciju u srednji segment

Motorola se nalazi na samom čelu komunikacione industrije od 1973. godine zahvaljujući želji da konstantno pomera granice. Rezultat ove filozofije su neke od najvažnijih revolucionarnih tehnologija i inovacije koje su deo najboljih telefona današnjice

  • 0
motorola g nova generacija Foto: Tomasz Mateusiak

Od prvog poziva napravljenog mobilnim telefonom, do prvog uređaja sa podrškom za 5G, Motorola  nastavlja da unapređuje način na koji otkrivamo, delimo i povezujemo se sa svetom.

Upravo je ovaj pionirski duh inspirisao Motorolu da postavi nove granice kada je demokratizacija tehnologije u pitanju i korisnicima ponudi najnovije i najbolje smartfon inovacije po pristupačnoj ceni.

Uz pomoć mišljenja korisnika, Motorola je stvorila franšizu koja je ljudima donela, ne samo ono što im najviše znači, već i brojne dodatne opcije kako bi svako mogao da izabere telefon sa funkcijama koje mu najviše odgovaraju.

I tako je rođena g serija kojom je Motorola napravila revoluciju u smartfon industriji stvarajući srednju klasu telefona.

Nikada ranije najnovije funkcije i inovacije, po pravilu rezervisane za premijum telefone, nisu bile toliko pristupačne – i to bez žrtvovanja bilo kog drugog segmenta telefona kao što su dizajn i funkcionalnost.

motorola g nova generacija Foto: Tomasz Mateusiak

Zato vam predstavljamo revolucionarne inovacije koje je sa sobom donela g serija od svog nastanka

- Moto g – prvi uređaj u franšizi koji je promenio mobilnu industriju zauvek. Moto g prvi je nudio procesor sa 4 jezgra i 1GB RAM-a po ceni telefona iz srednje klase

- Moto g2 – predstavljen 2014. godine, Motorola je sa ovim modelom predstavila moćan stereo zvuk i veći ekran dijagonale 5 inča. Ali to nije sve, Motorola g2 donela je i maske kućišta u različitim bojama kako bi korisnici mogli da sebi prilagođavaju telefon. Motorola je nastavila da usavršava ideju prilagodljivosti korisnicima koja je danas oličena u My UX softveru koji omogućava vlasnicima Motorola telefona da ga do krajnjih granica prilagode sebi, svojim potrebama i vizuelnom stilu – od intuitivnih gestova do fontova i pozadina.

motorola g nova generacija Foto: Tomasz Mateusiak

- Moto g3 – novi moto g dizajn predstavljen 2015. godine bio je otporan na vodu i opremljen quick capture kamerom – bio je savršen za pravljenje uspomena u pokretu, bez obzira na vreme i okruženje. Takođe, unutar kućišta nalazio se opcioni RAM (2GB) i TurboPower za brzo punjenje.

- Moto g4 – shvatajući da različiti korisnici imaju različite potrebe, Motorola je predstavila koncept „porodice“ 2016. godine. Po prvi put, mogli ste da izaberete svoj omiljeni uređaj na osnovu funkcije koja je vama najznačajnija bez potrebe da pravite kompromis po pitanju funkcionalnosti i dizajna. Moto g4 je prvi doneo čitač otiska prsta, laserski fokus i Phase Detection Auto Focus kameru u srednji segment.

motorola g nova generacija Foto: Tomasz Mateusiak

- Moto g5 – Motorola je 2017. lansirala g5 sa potpuno novim dizajnom sa metalnom završnicom i premijum izgledom. Ova generacija je takođe predstavila dual sistem kamera i sistem za brzo fokusiranje za superiorno iskustvo fotografisanja koje ranije nije postojalo u ovom segmentu.

- Moto g6 – g familija je nastavila da impresionira svojim dizajnom kada je g6 predstavljen 2018. godine sa zadnjom stranom prekrivenom staklom – ne samo da je izgledao prelepo, već je pružao izvanredan osećaj prilikom držanja. Ali to nije sve, g6 je doneo i zapanjujuć max vision displej i 3.200mAh bateriju – najveću u nekom g uređaju do tada.

- Moto g7 – Motorolina g porodica je u 2019. već bila poznata po tome što korisnicima donosi najnoviju tehnologiju i inovacije. Kada se g7 porodica pojavila, korisnici su na raspolaganju imali 4 verzije. Ključne funkcije su uključivale max vision displej, zoom visoke rezolucije, OIS u glavnoj kameri i po prvi put, 27W sistem punjenja baterije. Ovo je bio revolucionarni dodatak u revolucionarnoj g seriji.

motorola g nova generacija Foto: Tomasz Mateusiak

- Moto g8 – u svetu tehničkih inovacija koji se svakodnevno menja i napreduje, teško je pratiti šta se sve dešava oko nas, ali zahvaljujući Motorolinoj g seriji, korisnici nisu morali previše da se trude. Demokratizacijom tehnologije, Motorola je svima omogućila da poseduju najnoviju tehnologiju onog trenutka kada ona bude predstavljena. Moto g8 porodica je lansirana sa quad-pixel tehnologijom kamere, izuzetnim zvukom i 5.000mAh baterijom koja je nudila impresivnu autonomiju. Ovo su bile stvari koje su našim korisnicima bile najvažnije, i zato smo se potrudili da ih im i pružimo.

- Moto g9 – ulaskom u 2020. godinu, niko nije mogao da zamisli koliko će se svet promeniti i u kojoj meri ćemo početi da se oslanjamo na naše mobilne uređaje kako bismo ostali u kontaktu sa porodicom i prijateljima. Moto g9 serija predstavljena je 2020. godine sa izuzetnim sistemom sa 4 kamere i neverovatnom 6.000mAh baterijom. Novine su uključivale i veći ekran za gledanje omiljenog sadržaja, video pozive i povezivanje sa dragim osobama, ali i 5G brzine i Snapdragon 700 procesore – nešto što je takođe revolucionaran potez s obzirom na veoma pristupačnu cenu ovih modela.

- Moto g100 – Motorola je 2021. godine predstavila svoj najmoćniji uređaj do sada. U pitanju je prvi teleofn u g porodici sa Qualcomm Snapdragon mobilnom platformom serije 8 koji donosi premijum performanse i 5G. Ne samo da je ovaj model kompatibilan sa Motorolinom Ready For platformom koja je dizajnirana da maksimalno oslobodi potencijal telefona i ponudi gejming na potpuno novom nivou, unapređene video pozive i multitasking kakav do sada niste iskusili.

Sa 10 generacija moto g franšize, Motorola je uspešno revolucionizovala mobilnu industriju – nikada ranije premijum tehnologija nije bila pristupačnija velikom broju ljudi. Demokratizacija novih, inovativnih funkcija i premijum tehnologije bio je ambiciozan cilj – ali to je nešto što Motorola nastavlja svakim novim modelom g serije.

motorola g nova generacija Foto: Tomasz Mateusiak

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA