≫ 

"Krugovi u jajetu" postaju stvarnost?

Prethodne informacije o nadolazećoj Huawei P50 seriji sugerisale su izgled "dvostrukih prstenova", ali raspored kamera ispod prstenova nikada nije bio jasno definisan...

  • 0
Huawei P50 Pro+ Printscreen: Twitter/@HoiIndi

O predstojećoj Huawei P50 seriji uređaja poslednjih meseci se dosta pričalo, i uglavnom smo shvatili da će kamera novih telefona imati novi izgled. Pretpostavlja se da dva velika prstena kamere nalaze četiri senzora, koje su neki u šali već nazvali "krugovi u jajetu", uključuju jedan veliki senzor od 1 inča za glavnu kameru.

Najnovija informacija o P50 seriji je render koji je na Twitteru objavio dojavljivač Teme (@RODENT950), koji navodi da ovi prikazi ne predstavljaju prototipove, već stvarne rendere telefona. Na njima je vidljiv niz kamera u velikim prstenovima koji prikazuju tri kamere u gornjem klasteru i jednu u donjem. Nagađa se da je donja kamera glavna kamera sa ogromnim senzorom, piše GSM Arena.

Prethodne informacije su pokazivale dvostruke prstenove koji su deo podešavanja kamere, ali raspored kamera ispod prstenova nikada nije bio jasno definisan. Spekulacije u komentarima tvita sugerišu da možda postoji telefoto kamera, ali se ne vidi i periskopska. Međutim, informacije sugerišu da Huawei ima tri verzije modela P50, pa je moguće da je na ovim renderima prikazan osnovni model, prenosi Benchmark.

Tviteraš @alfavien je uspeo da zumira render (poslednja slika u galeriji) i razazna ono što izgleda kao Leica 13-90 mm kamera. Neki korisnici u komentarima nagađaju i da bi periskopska kamera P50 telefona mogla da ima promenljivi zum.

Spekuliše se da će se P50 isporučivati sa 6,3-inčnim ekranom i centralnom selfi kamerom. "Šuška" se i da će telefon biti opremljen Sonyjevim 1-inčnim IMX 800 senzorom, i imati ukupno četiri kamere. Očekuje se da će Huawei P50 trio biti lansiran krajem maja ili tokom juna.

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA