Nijanse koje prave razliku: TCL 30 Serija

Nova TCL 30 serija telefona predstavljena je u nedavnim mesecima, a u predstojećim danima očekuje se pojavljivanje modela iz ove serije i na domaćem tržištu

  • 0
TCL 30 serija

Foto: TCL

TCL, pionir u tehnologiji displeja, ulaskom u industriju pametnih telefona nastoji da pruži korisnicima uređaje visokog kvaliteta i pristupačnih cena.

Svaki detalj je vredan pamćenja

TCL 30 5G, TCL 30+, TCL 30 i TCL 30 SE telefoni poseduju trostruku kameru od 50 MP, dok TCL 30 E ima dvostruku kameru sa glavnim sočivom od 50 MP. Ultra-široka prednja kamera je dostupna na TCL 30 5G i TCL 30+ telefonima, što omogućava da veći broj ljudi stane u isti kadar. Stvaranje uspomena prednjom kamerom više nije povlastica koju imaju korisnici premijum pametnih telefona.

Kako su društvene mreže postale neizostavni deo naših života, korisnici mogu sa uživanjem koristiti Steady Snap opciju za pauziranje vremena i jasno snimanje subjekata u pokretu. Tu je i opcija Intelligent AI dection koja prepoznaje do 22 različite scene; AI HDR video – podešavanje ekspozicije i optimizacija detalja; Low Light HDR – za dobro izbalansirane kadrove pri slabom osvetljenju; i One Shot – opcija koja obezbeđuje različite tipove slika, nastale iz jedne fotografije.

Sve ove opcije i režimi osmišljeni su tako da korisnicima obezbede lagodnost tokom fotografisanja ili snimanja videa.

Živopisne boje koje ne štete vašem oku

Kako je TCL pionir u tehnologiji displeja, kompanija teži da svakim novim modelom ili serijom pametnih telefona unapredi korisničko iskustvo kada je reč upravo o ovom segmentu. TCL 30 serija poseduje impresivne ekrane koji nude kvalitetno iskustvo gledanja, istovremeno vodeći računa o zdravlju očiju.

Boje na ekranu su vedre i živopisne, a detalji jasno istaknuti. Modeli TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 poseduju FHD+ AMOLED ekrane od 6,7-inča, dok modeli TCL 30 SE i TCL 30 E imaju ekran od 6,52-inča. Na modelima TCL 30+ i 30 postavljeni su dvostruki zvučnici (sa gornje i donje strane telefona), čime se korisnicima pruža dodatni ugođaj prilikom gledanja filmova, igranja igrica ili slušanja muzike.

Kako bi se poboljšala nega i umanjio zamor očiju, svi pametni telefoni serije TCL 30 opremljeni su pionirskom TCL NXTVISION tehnologijom, koja poboljšava korisničko iskustvo prilikom gledanja u ekran, dok štiti oči. Štaviše, TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 poseduju TUV Rheinland sertifikat, a smanjenje plave svetlosti na nivou hardvera od 30%, pruža udobnost bez distorzije boja.

Baterija i memorija velikog kapaciteta

Svih pet telefona imaju izuzetno dugotrajnu bateriju. TCL 30 SE i TCL 30 E dolaze sa kapacitetom baterije od 5000 mAh, dok TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 imaju bateriju od 5010 mAh.

TCL 30 5G, TCL 30+ i TCL 30 podržavaju brzo punjenje od 18W. Pored toga, svi telefoni su podržani AI pametnim punjenjem, tehnologijom koja "uči" obrasce spavanja na osnovu svakodnevnih rutina punjenja u cilju produžavanja životnog veka baterije.

TCL 30+, TCL 30 SE i TCL 30 5G takođe dolaze sa 128 GB ROM memorije, a modeli TCL 30 i TCL 30+ su takođe sertifikovani uređaji za Google Android Enterprise Recommended.

Za više informacija o TCL mobilnim uređajima, posetite sajt.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA