3 važne stvari koje morate da znate o Motoroli edge 30

Motorola edge 30 je novi član kompanijine premijum edge porodice smartfona, a ovo su 3 najvažnije stvari koje morate da znate o njemu

  • 0
Motorola edge 30 Foto: Motorola

Pored odlične cene i ozbiljnih specifikacija koje uključuju Snapdragon 778G+ 5G mobilnu platformu, OLED displej sa 144Hz osvežavanjem ekrana i 8/128GB konfiguraciju memorije, Motorola edge 30 sa sobom donosi i neke krajnje interesantne novitete za ovu klasu.

Zato smo izdvojili 3 najvažnije stvari koje Motorolu edge 30 čine drugačijom od konkurencije:

Izuzetno je tanak

Sa debljinom od 6.79mm, edge 30 je najtanji 5G smartfon u svojoj klasi koji dolazi sa pregršt zapanjujuće tehnologije, dok izuzetno tanko kućište poseduje i specifičan izgled zahvaljujući dijamantskim šarama koje se menjaju kako pomerate telefon i pružaju posebnu kompleksnost i dubinu ovom uređaju.

Motorola edge 30 Foto: Motorola

Donosi napredne funkcije kamere

Edge 30 opremljen je 50MP ultra-širokim senzorom, 32MP prednjom kamerom i Motorolinom najnaprednijom 50MP kamerom visoke rezolucije koja koristi novi premijum standard za autofocus – Instant All-Pixel Focus.

Dok tradicionalne fokus tehnologije koriste oko 3% piksela, Instant All Pixel Focus koristi 100% piksela kako bi pružio brže i preciznije performanse u svim svetlosnim uslovima i omogućio korisnicima da slikaju sa 32X više fokusirajućih piksela.

Posebno je izdvaja i mogućnost beleženja oštrih detalja po dnevnom svetlu, a dok se mrak polako spušta, kamera propušta više svetla kombinujući svaka četiri piksela u jedan veliki Ultra Pixel. Plus, optička stabilizacija slike (OIS) eliminiše neželjena podrhtavanja kako bi fotografije bile jasne i oštre.

Kvalitet kamera sistema ne odnosi se samo na fotografije, već i na video jer pruža snimanje HDR10 sadržaja sa preko milijardu nijansi boja za živopisne priče.

Motorola edge 30 Foto: Motorola

Vrlo često se dešava da video kvalitet ne pruža zadovoljavajuće performanse prilikom korišćenja aplikacija kao što su TikTok, WhatsApp i Instagram, ali sa Motorolom edge 30, posebna pažnja posvećena je područjima kao što je facijalni rendering, snimanje prednjom kamerom i smanjenje šuma – čineći ga uređajem iz snova za svakog kreatora sadržaja.

Omiljene igre i filmovi sada su dobili potpuno novu dimenziju zahvaljujući 6.5” OLED displeju sa 144Hz osvežavanju ekrana i HDR10+ tehnologiji koja je u skladu sa DCI-P3 sinematografskim standardima za raspon boja, osvetljenje, preciznost boja i nivoe kontrasta, kako bi korisnici sve mogli da gledaju u preko milijardu nijansi boja.

Podiže zabavu na nov nivo

Dva velika stereo zvučnika, zajedno sa izuzetnim ekranom, zaokružuju celokupno uživanje u video sadržaju na Motoroli edge 30 i podižu ga na potpuno nov nivo uz nekoliko dodataka.

Kako bi dodatno pojačala sinematografsko iskustvo, Motorola je takođe spakovala specijalno audio iskustvo uz Dolby Atmos i dva velika stereo zvučnika kako bi zvuk bio bogatiji i prirodniji kada ga slušate uz pomoć slušalica ili preko zvučnika.

Uz Snapdragon Sound tehologiju, najnoviji Motorola edge uređaj poseduje napredni bežični audio kvalitet. U pitanju je potpuna promena igre za bežični audio, eliminišući jaz u audio kvalitetu između bežične i žične konekcije, isporučujući muziku visokog kvaliteta, kristalno čiste video pozive i savršeno sinhronizovanu zabavu, sve preko Bluetooth slušalica.

Kako biste saznali više, posetite lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA