Najvažnije karakteristike TCL 30 SE telefona

TCL 30 SE telefon, deo je TCL 30 serije predstavljene u februaru ove godine

  • 0
TCL 30 SE Foto: TCL

Njegova pristupačna cena, ni najmanje nije uticala na karakteristike, pa tako za veoma pristojan novac, korisnici mogu priuštiti kvalitetnu kameru od 50 MP, izdržljivu bateriju za celodnevno korišćenje, kao i displej visokog kvaliteta, za neometano gledanje online i offline sadržaja.

TCL 30 SE poseduje jedinstvenu NXTVISION tehnologiju integrisanu u 6,52-inčnom HD+ ekranu. Ovaj model koristi nekoliko ergonomskih interfejsa ekrana. Zahvaljujući NXTVISION tehnologiji tranzicija boja je besprekorna, a prikaz detalja izvanredan. Uz brojne režime za zaštitu očiju, vid korisnika je zaštićen tokom svakodnevnog gledanja u ekran.

TCL NXTVISION tehnologija integrisana i u trostruku AI kameru TCL 30 SE telefona. Glavna kamera od 50 MP zadužena je za pravljenje kvalitetnih fotografija, koje se mogu čuvati u 128GB memorije. Robusna baterija od 5000 mAh omogućava celodnevno korišćenje, dok u pakovanju dolazi sa 15W brzim punjačem. Minimalistički dizajn sa prefinjenim zakrivljenjima pruža udobnost u svakodnevnom rukovanju telefonom.

Pored glavne kamere od 50 MP, prisutna su još dva sočiva. Sočivo za merenje dubine od 2 MP, omogućava pravljenje portretnih fotografija uz realističan prikaz boja, dok uz makro zoom od takođe 2 MP korisnici mogu da zabeleže i najsitnije detalje. Sa prednje strane nalazi se selfi kamera od 8 MP, zahvaljujući kojoj se mogu praviti izuzetno kvalitetne portret fotografije.

TCL 30 SE takođe pravi odlične fotografije i pri slabom osvetljenju. Integrisana ISOCOELL 2.0 tehnologija poboljšava osetljivost sočiva na svetlost i boju. Big Pixel 4-u-1 hvata više svetla, a Double Super PD pruža brži i precizniji autofokus čineći fotografije kvalitetnim čak i u lošim uslovima osvetljenja.TCL 30 SE je dostupan u prodaji u Tehnomedia poslovnicama, po ceni od 19.499 dinara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA