≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Samsung Galaxy A54 5G: Fantastičan naslednik jednog od najprodavanijih Samsung telefona

Vreme čitanja: oko 2 min.

Samsung Galaxy A54 5G je odličan telefon koji nudi mnogo za svoju cenu

  • 1
Samsung A54 5G Foto: Nikola Tomić

Samsung Galaxy A54 5G je novi telefon koji zaslužuje pažnju. Ovaj uređaj ima elegantan dizajn, dobre performanse i solidne kamere koje prave odlične fotografije i selfije.

Kada se radi o dizajnu, Samsung Galaxy A54 5G je veoma privlačan. Telefon je napravljen od kombinacije plastike i stakla, što mu daje moderan izgled. Takođe, telefon dolazi u nekoliko boja, a mi smo imali priliku da testiramo model u Lime boji. Sa svojom težinom od 202 g, telefon je lak za nošenje, a dimenzije od 158,2 x 76,7 x 8,2 mm čine ga veoma udobnim za držanje u ruci.

Samsung Galaxy A54 5G ima ravan Super AMOLED ekran dijagonale 6,4 inča. Ekran pruža neverovatnu jasnoću i preciznost boja, uz osvetljenje do 1.000 nita, što je impresivno za uređaj u ovoj cenovnoj kategoriji. Brzina osvežavanja ekrana je do 120 Hz, što znači da su animacije i prelazi veoma fluidni.

Samsung A54 5G Foto: Nikola Tomić

Kada se govori o performansama, Samsung Galaxy A54 5G je impresivan. Uređaj radi na čipsetu Exynos 1380 (5 nm) sa osmojezgarnim procesorom, RAM memorijom od 6/8 GB, dok je interna memorija od 128/256 GB. Ova kombinacija daje odlične performanse i omogućava brzo otvaranje aplikacija i prebacivanje između njih.

Galaxy A54 koristi One UI 5.1 korisnički interfejs baziran na Android 13 operativnom sistemu.

Glavna kamera na Samsung Galaxy A54 5G ima 50 MP i pravi odlične fotografije, čak i u uslovima slabog ili jačeg osvetljenja. Ultraširokougaona kamera ima 12 MP, a makro kamera 5 MP. Selfi kamera je takođe veoma dobra i ima 32 MP. Sve u svemu, kamere su jedan od najjačih aduta ovog telefona.

Baterija na Samsung Galaxy A54 5G ima kapacitet od 5.000 mAh, što omogućava da telefon radi čak i dva dana sa jednim punjenjem. Punjenje baterije je brzo i efikasno, jer podržava žično punjenje do 25 W.

Samsung Galaxy A54 5G je odličan telefon koji nudi mnogo za svoju cenu. Ako tražite pristupačan telefon sa dobrim performansama, solidnom baterijom i odličnim kamerama, ovo je telefon za vas. Vrlo je verovatno da je ovo novi kralj srednjeg segmenta i više nego dostojan naslednik jednog od najprodavanijih Samsung telefona Galaxy A52 modela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA