Vreme čitanja: oko 5 min.

realme 11 Pro+ 5G i realme 11 Pro 5G: Nova era tehnologije u vašim rukama

Vreme čitanja: oko 5 min.

Svi koji kupe i aktiviraju svoj uređaj do 19. jula dobijaju garanciju na ekran. To znači da ako vam se ekran razbije, možete ga zameniti u prvih šest meseci od kupovine

  • 2

U svetu tehnoloških dostignuća, mobilni telefoni igraju ključnu ulogu u našem svakodnevnom životu. Oni su postali naši verni saputnici, pružajući nam neverovatne mogućnosti za komunikaciju, zabavu i produktivnost. U ovom članku, predstavićemo vam dva najnovija člana realme porodice - realme 11 Pro+ 5G i realme 11 Pro 5G. Ovi telefoni donose inovacije i vrhunske performanse koje će vas oduševiti, ma koliko vi bili zahtevni.

realme 11 Pro+ 5G - Unapređena tehnologija na svakom koraku

realme 11 Pro+ 5G je pravi izbor za sve ljubitelje fotografije. Sa impozantnom kamerom od 200MP sa optičkom stabilizacijom slike (OIS), ova kamera će vam omogućiti da uhvatite svaki trenutak sa neverovatnim detaljima i jasnoćom. Bez obzira da li fotografišete pejzaže, portrete ili makro fotografije, kamere ovog telefona će vas ispratiti u koraku.

realme veruje da će mobilna fotografija inspirisati korisnike da sve više fotografišu, bez obzira na ograničenja uređaja, te je realme 11 Pro serija 5G kreirana u skladu sa konceptom da upravo u ovom segmentu pruži napredno iskustvo. Kako bi uličnu fotografiju učinili još zabavnijom i kreativnijom uz saradnju sa Lonely Planet-om predstavljena su 3 prilagođena filtera i ekskluzivni zajednički realme i Lonely Planet vodeni žig.

Sa OIS SuperZoom kamerom od 200MP novi realme 11 Pro+ 5G predstavlja vodeću kameru realme-a za ovu godinu. Sistem kamera od 200MP na realme 11 Pro+ 5G zasnovan je na unapređenom Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom sistemu sa veličinom senzora od 1/1,4 inča, veličinom piksela od 2,24 μm i otvorom blende f/1,69, upravo kao da se radi o konfiguraciji flegšip uređaja.

Realme 11 Pro serija Foto: Marko Jovanović

Sa In-sensor Zoom tehnologijom, realme 11 Pro+ 5G može da podrži režim zumiranja 2x/4x bez gubitaka, koji omogućava da se senzor prebacuje između različitih režima slike kako bi se postigao isti broj stvarnih piksela u različitim fokusnim segmentima, te da je kompozicija snimanja veća i nezavisna od udaljenosti. Kao rezultat toga, realme 11 Pro + 5G je prvi mobilni telefon u industriji opremljen 4x zumom bez gubitaka, a rezolucija slike u ovom fokusnom segmentu je 242% veća nego kod sličnih proizvoda.

Takođe, realme 11 Pro+ 5G ima i zanimljive karakteristike kamere kao što su "Super grupni portret" i "One Take", koji se koristi za inteligentnu kompoziciju sa AI algoritmom, za generisanje više fotografija iz "najboljeg ugla" odjednom.

Da biste u potpunosti uživali u fotografijama, realme 11 Pro+ 5G je opremljen zakrivljenim ekranom sa Curved Vision Display tehnologijom. Dizajn je takođe super izdržljiv, te sa dvostruko ojačanim staklom donosi dugotrajnost kako na zadnjoj, tako i na prednjoj strani. Ovaj ekran poseduje brzinu osvežavanja od 120 Hz, 1 milijardu boja, osvetljenost od 950 nita, 100% P3 raspon boja, HDR 10+ i odnos kontrasta od 5.000.000:1.

Drugim rečima, očekujte najbolje iskustvo gledanja i impresivne boje koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Realme 11 Pro serija Foto: Marko Jovanović

realme 11 Pro+ 5G dolazi sa 100W SUPERVOOC tehnologijom punjenja. Uz GaN punjač, baterija od 5.000 mAh će se napuniti za tren oka, što znači da ćete provesti manje vremena u punjenju telefona, a više uživajući u njemu. Sa do 12GB+12GB Dynamic RAM-a i čak 512G skladištenja, ovaj telefon je spreman da izađe na crtu svim vašim zahtevima.

realme 11 Pro+ 5G se ističe i svojim elegantnim dizajnom od premijum veganske kože. Ova kombinacija stilizovanog izgleda i visokokvalitetnih materijala čini ga pravim modnim izdanjem u svetu mobilnih telefona.

Kako bi se nastavila posvećenost naprednom dizajnu, ovog puta realme Design Studio sarađuje sa Matteom Menottom, poznatim print dizajnerom među luksuznim brendovima. Matteo Menotto rođen je u modnoj prestonici - Milanu, te je izgled realme 11 Pro serije inspirisan upravo ovim gradom. Okrugli modul sočiva podseća na izlazeće sunce, a žuta linija u sredini simbolizuje put koji se proteže u daljinu. Boja ovog modela je – bež, odnosno boja sunca koje se preliva preko zgrada i nazvana je Sunrise beige.

Kada je reč o performansama, realme 11 Pro+ 5G je opremljen Dimensity 7050 5G čipsetom koji pruža brz i pouzdan rad. Sa do 12GB+12GB dinamičke RAM memorije i do 512GB prostora za skladištenje, možete bezbrižno čuvati sve svoje omiljene sadržaje, aplikacije i datoteke.

I ne smemo zaboraviti na selfi kameru. realme 11 Pro+ 5G ima 32MP Sony selfi kameru koja će vam omogućiti da zabeležite savršene selfije i uživate u kristalno čistim video pozivima.

Osim toga, ovaj telefon je opremljen i 360° NFC tehnologijom za brzo i sigurno plaćanje, kao i Dolby Atmos Dual zvučnicima za neverovatno audio iskustvo. Sa realme 11 Pro+ 5G, dobićete sve što vam je potrebno za potpuno zadovoljstvo u svetu mobilnih telefona.

realme 11 Pro 5G - Perfekcija u svakom detalju

realme 11 Pro 5G, mlađi brat, je još jedan izvanredan telefon koji će vas oduševiti svojim mogućnostima. Takođe dolazi sa zakrivljenim 120Hz ekranom i Curved Vision Display tehnologijom.

Uz to, realme 11 Pro 5G dolazi sa kamerom od 100MP sa optičkom stabilizacijom slike (OIS) i ProLight tehnologijom. Ova kamera će vam omogućiti da zabeležite svaki detalj sa vrhunskom preciznošću i kvalitetom.

Kada je reč o performansama, ovaj telefon, kao i njegov stariji brat, koristi Dimensity 7050 5G čipset, koji vam pruža brz i efikasan rad. Sa do 12GB+8GB dinamičke RAM memorije i do 256GB prostora za skladištenje, možete biti sigurni u besprekorno korisničko iskustvo.

Realme 11 Pro serija Foto: Marko Jovanović

Sa baterijom od 5.000 mAh, realme 11 Pro 5G pruža izvanrednu izdržljivost, tako da možete provesti ceo dan uz telefon bez brige o potrošnji baterije.

realme 11 Pro+ 5G i realme 11 Pro 5G su telefoni koji kombinuju vrhunske performanse, inovacije i elegantan dizajn. Sa izvanrednim kamerama, brzim procesorima i dugotrajnom baterijom, ovi telefoni će vas pratiti u svim vašim aktivnostima.

Realme 11 Pro serija Foto: Marko Jovanović

Da stvar bude još bolja, rane kupce očekuje posebna ponuda za realme 11 Pro, koji inače košta 49.999, možete ga nabaviti po promo ceni od 44.999. S druge strane, realme 11 Pro+ 5G, čija je preporučena cena 61.999, može biti vaš po promo ceni od 57.999 dinara.

I još nešto! Svi koji kupe svoj uređaj na zvaničnim prodajnim mestima i aktiviraju ga do 19. jula, dobijaju garanciju na ekran. To znači da ako vam se ekran razbije, možete ga zameniti u prvih šest meseci od kupovine.

Sa realme 11 Pro+ 5G i realme 11 Pro 5G, svaki trenutak će biti savršeno zabeležen, svaki video će oživeti, a svaka igra će biti doživljaj. Izaberite svoj put u budućnost sa realme.

Telefone pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxa

    21. jun 2023 | 12:39

    62 hiljade dinara za 7050 čipset?Previše.

  • ARS

    20. jun 2023 | 17:43

    Da ovi aparati podržavaju 5G mrežu koja se polako instalira u Srbiji, lako proverljivo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA