≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jutjuber na svom kanalu već danima otvara i zatvara preklopne telefone: Eksperiment privukao hiljade ljudi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Eksperiment je počeo 2. avgusta i od tada je privukao hiljade gledalaca

  • 0

Neobičan YouTube lajvstrim privukao je pažnju ljubitelja tehnologije širom sveta. Poljski YouTuber, Kuba Klaviter, poznatiji kao Mrkeybrd, započeo je eksperiment pod nazivom "Veliki test preklapanja Vol. II" kako bi testirao izdržljivost preklopnih telefona - konkretno Samsung Galaxy Z Flip 5 i Motorola Razr 40 Ultra modela.

Eksperiment je počeo 2. avgusta i privukao je hiljade gledalaca.

Osnovna ideja ovog testa bila je da proveri tvrdnje proizvođača o izdržljivosti preklopnih telefona. Prema informacijama s projektnog sajta, kompanije često iznose velike brojke kada je reč o izdržljivosti, ali ovaj eksperiment pokazuje realnu izdržljivost uređaja kada ljudi zaista počnu da ih koriste.

Klaviter je izjavio za Insider da je eksperiment do sada imao više od pola miliona pregleda. Dodao je da je ekipa iznenađena konstantnim interesovanjem publike, bez obzira na doba dana.

Vredi napomenuti da ovo nije prvi put da je Klaviter sproveo sličan test. Prošle godine, testirao je model Galaxy Z Flip 3, čija je šarka pukla nakon otprilike 418,500 preklapanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA