Vreme čitanja: oko 1 min.

Samsung Galaxy Z Flip 5 dokazao svoju izdržljivost: Preživeo preko 400.000 sklapanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samsung u svojim promotivnim materijalima ističe da njihov model Galaxy Z Flip 5 može podneti čak 200.000 sklapanja

  • 0
Samsung Unpacked 2023 Foto: Vesna Bjelić

Nedavno smo pisali o YouTube lajvstrimu koji je privukao pažnju ljubitelja tehnologije širom sveta. Poljski YouTuber, Kuba Klaviter, poznatiji kao Mrkeybrd, odradio je eksperiment pod nazivom "Veliki test preklapanja Vol. II" kako bi testirao izdržljivost preklopnih telefona.

Samsung u svojim promotivnim materijalima ističe da njihov model Galaxy Z Flip 5 može podneti čak 200.000 sklapanja. Međutim, popularni jutjuber je svojim eksperimentom otkrio da ovaj uređaj može izdržati znatno više - impresivnih 401.146 sklapanja pre nego što mu šarka u potpunosti otkaže.

Mrkeybrd je u svom testu pokušao da simulira realne uslove upotrebe, pa je telefon sklapan različitim intenzitetom, brzinom i pod različitim uslovima, što je kontrast u odnosu na testove koje je sproveo Samsung sa svojim preciznim robotima.

Ipak, test nije prošao bez izazova. Na sredini testiranja, šarka Galaxy Z Flipa 5 pokazala je znake umora, čime je telefon izgubio sposobnost da ostane otvoren na pola. Bez obzira na ovu prepreku, Mrkeybrd je potvrdio da je bilo moguće i dalje koristiti telefon sve do kraja eksperimenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA