Vreme čitanja: oko 1 min.

Samsung otkriva planove za One UI 6 nadogradnju: Proverite kada vaš model dobija novi softver

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samsung započinje implementaciju One UI 6 nadogradnje bazirane na Androidu 14

  • 0
Samsung Galaxy Z Fold 5 preklopni telefon Foto: Milena Đorđević

Samsung je potvrdio raspored izlaska One UI 6 nadogradnje, koja će unaprediti iskustvo korisnika na širokom asortimanu uređaja, donoseći najnovije Android 14 funkcije. U prvom talasu, premium uređaji poput Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5 dobili su ažuriranje već u novembru 2023. godine. Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4 će biti ažurirani u decembru godine, zajedno sa njihovim 5G varijantama.

Za korisnike Galaxy S serije, Samsung je potvrdio da su Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ i Galaxy S23 ažuriranja već završena, dok će modeli kao što su Galaxy S22 Ultra, S22+ i S22 nadogradnju dobiti u decembru. Fanovi Galaxy A serije takođe mogu da očekuju ažuriranja, jer će i modeli kao što su Galaxy A54 5G i Galaxy A52 dobiti softversku nadogradnju ovog meseca.

Samsung je takođe najavio planove za ažuriranje uređaja iz niže i srednje kategorije, uključujući Galaxy A33 5G, Galaxy A13 i Galaxy A04s, koji će dobiti One UI 6 tokom prvog kvartala 2024. godine. M serija, poznata po svojim pristupačnim cenama, takođe će dobiti nadogradnje, sa Galaxy M33 5G i Galaxy M13 uključenim u plan ažuriranja.

Za korisnike tableta, Samsung nudi ažuriranja za svoju Galaxy Tab seriju, počevši sa Galaxy Tab S9 Ultra i S9 Ultra 5G modelima, dok će Galaxy Tab Active4 Pro korisnici morati da sačekaju do januara 2024.

Ovo ažuriranje donosi nove funkcije, poboljšanja performansi i sigurnosne ispravke, obećavajući da će iskustvo korišćenja Samsungovih uređaja biti još bolje i sigurnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA