≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prešao na iPhone pa tvrdi da ga telefon više ne izluđuje: "Ne osećam potrebu da ga bacim kroz prozor"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši vlasnik Pixel 7 tvrdi da mu je promena telefona poboljšala mentalno zdravlje

  • 1
Nervozan čovek, ljut čovek, telefon Foto: Shutterstock.com

Svedoci smo konstantne borbe za prevlast na tržištu pametnih telefona između Android i iOS platformi, pri čemu se pojavljuju brojne priče korisnika koji su prešli sa jedne na drugu. Nedavno je privukla pažnju priča korisnika Reddita, poznatog kao DarhkTear, koji je prešao sa Google Pixel 7 na iPhone 15. Prema njegovim rečima, ovaj potez je značajno poboljšao njegovo mentalno zdravlje.

DarhkTear je izneo svoje iskustvo na Redditu, gde je naveo da mu je Pixel 7, iako jedan od vodećih modela Google-a iz 2022. godine, donosio svakodnevne frustracije. Problemi sa "lagovanjem", punjenjem, konektivnošću i baterijom bili su samo neki od razloga njegovog nezadovoljstva.

"Otkako sam prešao na iPhone 15, više ne osećam potrebu da bacim telefon kroz prozor," napisao je on.

Ovaj korisnik, dugogodišnji ljubitelj Android platforme, izrazio je razočaranje u Google, smatrajući da je kompanija previše fokusirana na analitiku i reklame, zanemarujući pritom korisničko iskustvo. Ova kritika dolazi u trenutku kada istraživanja pokazuju da je iPhone, posebno među tinejdžerima i mladim kupcima, postao popularniji izbor od Android uređaja.

DarhkTear je pokušao da preda svoj Pixel 7 prijatelju, ali je naletio na dodatne probleme kada je telefon postao potpuno neodzivan na dodir. Nakon nekoliko pokušaja resetovanja i reklamacije, odlučio je da zameni Pixel 7 za još jedan iPhone 15, ovoga puta za svoju suprugu. Ona je, po njegovim rečima, primetila značajno poboljšanje njegovog mentalnog stanja nakon prelaska na iPhone, piše BGR.

Iako je ovo subjektivno iskustvo jednog korisnika, ono se uklapa u širi trend gde sve veći broj korisnika Androida prelazi na iPhone. Ovakve priče mogu biti korisne za kompanije poput Google-a u cilju unapređenja iskustva korišćenja njihovih uređaja. S obzirom na ovakve povratne informacije, možda bi Google trebalo da obrati veću pažnju na korisničko iskustvo i stabilnost sistema kako bi zadržao svoje korisnike i privukao nove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    25. decembar 2023 | 14:51

    Ništa novo. To svi znaju. Svako ko može kupiće iPhone….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA