Vreme čitanja: oko 1 min.

Samsung u 2024. godini: Fokus na performanse, kvalitet i veštačku inteligenciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko-direktori kompanije naglašavaju važnost tehnološke superiornosti i prilagodljivosti promenama koje nosi budućnost

  • 0
Samsung Digitalni grad Foto: Telegraf.rs

Uoči nove 2024. godine, Samsung, jedan od lidera u tehnološkoj industriji, predstavio je svoje ključne ciljeve i strategije. Ko-direktori kompanije, Han Jong-Hi i Kyung Kye-Hyun, zajednički su objavili planove koji stavljaju akcenat na napredak u oblasti veštačke inteligencije, poboljšanje performansi i održavanje visokog kvaliteta proizvoda.

Samsung, sa svojom dugogodišnjom tradicijom inovacija, nastavlja da teži ka razvoju i primeni "super-gap" tehnologija. Ove tehnologije su ključne za očuvanje i proširenje konkurentske prednosti Samsunga u dinamičnom tehnološkom pejzažu. Ko-direktori kompanije naglašavaju važnost tehnološke superiornosti i prilagodljivosti promenama koje nosi budućnost.

Strategija koju je Samsung usvojio za 2024. godinu fokusira se na "strategiju prvenstva kupca" u svim segmentima poslovanja, uključujući mobilne uređaje, kućnu tehniku i softver. Ova strategija cilja na unapređenje performansi i kvaliteta, dve ključne komponente koje su od suštinskog značaja za zadovoljstvo i lojalnost kupaca.

Samsung takođe planira da ojača svoju poziciju na tržištu poluprovodnika, fokusirajući se na unapređenje tehnološkog jaza u odnosu na konkurenciju. Ova inicijativa može biti od ključnog značaja za očuvanje vodeće pozicije Samsunga u industriji poluprovodnika.

Važan deo strategije za 2024. godinu jeste integracija generativne veštačke inteligencije u različite segmente poslovanja. Ovo uključuje revolucionarno razmišljanje u načinu rada i korišćenju uređaja, sa posebnim fokusom na razvoj "zelenih proizvoda" koji bi mogli biti ključni za održivi razvoj.

Za predstojeće lansiranje Galaxy S24 serije, očekuje se da će veštačka inteligencija igrati ključnu ulogu, naglašavajući Samsungovu posvećenost inovacijama u AI tehnologiji, posebno u segmentu mobilnih uređaja. S obzirom na širok spektar proizvoda i usluga koje Samsung nudi, očekuje se da će svaka divizija kompanije predstaviti inovativna rešenja u toku 2024. godine.

Samsungova strategija za 2024. godinu jasno ukazuje na ambicije kompanije da postavi nove standarde u tehnološkoj industriji, sa posebnim fokusom na veštačku inteligenciju, performanse i kvalitet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA