Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kada će Samsung Galaxy S23 serija dobiti nove AI funkcije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo ažuriranje, koje dolazi sa One UI 6.1 verzijom, neće zahtevati dodatne troškove sve do 2025. godine

  • 0
Mobilni telefon Samsung S23 Foto: Tanjug/AP

Krajem marta, korisnici Samsung Galaxy S23 serije, uključujući S23 FE model, kao i vlasnici nedavnih sklopivih uređaja i tableta, dobiće priliku da iskoriste napredne AI funkcije koje su do sada bile dostupne samo na Galaxy S24 seriji.

Ovo ažuriranje, koje dolazi sa One UI 6.1 verzijom, neće zahtevati dodatne troškove sve do 2025. godine, čime Samsung čini veliki korak ka svojoj ambiciji da AI tehnologiju implementira u preko 100 miliona telefona ove godine.

Među uređajima koji će primiti ovo značajno ažuriranje naći će se i najnoviji modeli sklopivih telefona Galaxy Z Fold 5 i Z Flip 5, kao i tableti Galaxy Tab S9, S9 Plus i S9 Ultra. Ovo ažuriranje će korisnicima  ovih uređaja doneti funkcije kao što su prevođenje uživo, generativno uređivanje fotografija i video zapisa, kao i Google-ovu funkciju "Circle to Search". Ove funkcije kombinuju obradu podataka kako na samom uređaju, tako i van njega, nudeći korisnicima širok spektar mogućnosti za interakciju sa svojim uređajima na nove načine.

Pored AI funkcija, One UI 6.1 donosi i niz korisnih "ne-AI" nadogradnji, uključujući vidžete za zaključani ekran i unapređenu funkciju za brzo deljenje, Quick Share, koja sada omogućava lakše deljenje sadržaja između uređaja.

Za korisnike koji možda nisu zainteresovani za korišćenje AI funkcija, Samsung nudi mogućnost da se one jednostavno isključe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA