Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlasnici Motorola telefona dobijaju moćnu aplikaciju za produktivnost

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lenovo i Motorola predstavili su Smart Connect, softversko rešenje koje spaja digitalne ekosisteme sa ciljem da korisnici bez ikakvih problema na raspolaganju imaju savršeno iskustvo rada na više uređaja

  • 0
Smart Connect Foto: Promo

Idealno za sve korisnike, uključujući studente, poslovne ljude, gejmere i kreatore sadržaja, Smart Connect rešenje eliminiše prekide koji se mogu javiti prilikom prelaska sa jednog na drugi kompatibilni uređaj, neosetno povezujući ključne uređaje kao što su telefoni, tableti i kompjuteri.

Na ovaj način, korisnici mogu lako da nastave tamo gde su stali prilikom prelaska sa jednog uređaja na drugi. I što je najvažnije, nema potrebe za kupovinom uređaja koji rade na istom operativnom sistemu kako bi sebi olakšali život.

Korisnici mogu lako da prebacuju sadržaj sa telefona na veći ekran kako bi uživali u igrama, filmovima i aplikacijama i sebi obezbedili više prostora za rad i zabavu.

Smart Connect donosi napredna iskustva kao što su:

  • Cross Control: Radite na svom kompjuteru, tabletu ili telefonu uz pomoć jedne tastature i miša uz glatke prelaze kursora za neometan rad. Ova mogućnost znatno olakšava editovanje dokumenta na Lenovo kompjuteru, dok se sa tableta preuzimate bitan sadržaj i organizujete sastanak sa kolegama putem telefona za sveobuhvatno iskustvo korišćenja preko celog ekosistema uređaja.
  • Swipe to Stream: Prebacujte aktivne aplikacije sa uređaja na uređaj prostim pokretom prsta. Korisnici mogu da gledaju video na tabletu i potom nastave tamo gde su stali na kompjuteru.
  • Notifications sync: Pratite poruke i notifikacije na bilo kom uređaju kako biste uvek bili u toku, čak i kada ih tokom dana menjate.
  • Share Hub: Delite multimediju i fajlove između različitih kompatibilnih uređaja. Uz Share Hub, studenti mogu da pristupaju i dele velike fajlove preko povezanih uređaja, bilo da edituju TikTok video na kompjuteru ili dele bitna dokumenta za grupne projekte.
  • Smart clipboard: Eliminišite potrebu za mejlom kako biste kopirali slike na drugi uređaj. Jednostavno podelite sadržaj na drugi uređaj prostim kopiranjem, kao da radite na jednom uređaju.
  • Instant hotspot: Transformišite telefon u HotSpot za trenutnu i bezbednu internet konekciju tableta ili kompjutera bez potrebe za unošenjem lozinke.
  • Webcam: Iskoristite prednost kamera visoke rezolucije i pretvorite svoj telefon u web kameru za poslovne pozive ili strimovanje sadržaja. Korisnici čak mogu i da video pozive prebacuju sa displeja telefona na veliki ekran televizora za maksimalnu produktivnost.

Smart Connect predstavlja nova iskustva i mogućnosti korisnicima i u narednim mesecima biće dostupan na bilo kom Lenovo kompjuteru sa Windows 10 (ili novijim) operativnim sistemom preko Microsoft prodavnice aplikacija, kao i na odabranim Lenovo Tabletima i Motorola telefonima unutar Google prodavnice aplikacija.

Kako biste saznali više, posetite www.lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA