Način na koji kupujete kompjuter je pogrešan - procesor i RAM više nisu bitni, ovo su važnije stvari

Ne pravite ove česte greške ako želite da kupite dobar laptop

Komentari

 • ppera1

  A inače su laptopovi sa Celeronima i 4GB RAM-a opremljeni SSD diskovima, UHD ekranima 4K rezolucije i visokokvalitetnim tastaturama i touchpad-ovima sasvim 'uobičajena stvar' koliko i i7 laptopovi sa 16GB RAM-a opremljeni mehaničkim diskovima od 1TB, bednim ekranima rezolucije 1024x768 te najgorim tastaturama i touchpad-ovima. Izbor je samo na vama... :D:D:D

 • Tatamata

  Naslov je racunar a pisete o laptopu. Racunar aka PC tj. DESKTOP = PROCESOR + RAM + EXTRA GRAFIKA . Pisem velikim fontom jer je to POD MORA DA SE GLEDA KAD SE KUPUJE. Cik probaj da gledas na laptopu film visoke rezolucije blue ray rip 10mbit oznake od 5 Gb i vise. Nema teorije samo secka slika ,jer je slab procesor i slaba graficka. A sto se ekrana tice maltene svi noviji tipovi su full hd. Sto se tastature tice ona ide iskljucivo uz gaming varijante, a sa tim ide i solidan laptop( ali je ipak desktop zakon za uzitak i kvalitet).

 • Jagodinac

  Koje gluposti,nije bitan procesor..pa ajte na nekom celeronu gurajte bas taj isti net i slusajte muziku pa krene seckanje muzike zaro sto je procesor isecen.....tekst vam je do bola...

 • Omg

  Otkrili toplu vodu...

 • Darko

  Reći da procesor, grafička i ram memorija nisu bitne stavke je kao kad bih ja rekao da točkovi nisu bitni za bicikl, može on i bez njih. Pobogu bre!

  • Vaks

   @Darko

   Autor je tekst posvetio ogromnoj većini ljudi koji koriste lap top u svakodnevne obične svrhe, kao što su čitanje vesti, guglovanje raznoraznih gluposti i gledanje filmova.U tom pogledu je potpuno u pravu, nabacivanje RAM-a preko 4, skupe grafičke i superjaki procesori su potpuno nebitni, a ekran,tastatura,baterija i tačped jesu.Da prevedem, neko kupi laptop za 1500€, a za ono što mu realno treba dovoljan je i onaj od 500€.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima