Plavi ekran smrti, brisanje podataka, lošije performanse... Ima li kraja problemima sa Windowsom 10?

Microsoft je potvrdio navedene problem i istakao da se radi na rešenjima, dok sve više korisnika ističe da su im uređaji uništeni nakon što su instalirali novo ažuriranje

  • 4
Microsoft Windows 10

Foto: Shutterstock

Iako je Microsoft obećao bolje Windows 10 iskustvo, novi problemi i dalje stižu, a sveža ažuriranja ozbiljno ugrožavaju uređaje i privatne podatke.

Naime, KB4556799 Windows 10 ažuriranje izaziva čitav skup problema, uključujući plavi ekran smrti, brisanje podataka, probleme sa performansama pogođenih uređaja, probleme sa audio fajlovima, te druge poteškoće. Korisnici su, naravno, nezadovoljni, pa čak i oni najstrpljiviji počinju da negoduju zbog konstantnih problema, te straha koji izaziva svako novo ažuriranje.

Microsoft je potvrdio navedene problem i istakao da se radi na rešenjima, dok sve više korisnika ističe da su im uređaji uništeni nakon što su instalirali novo ažuriranje, piše Forbes.

Tako se još jednom čula već poznata priča o novim Windows 10 ažuriranjima, a nakon problema sa brisanjem podataka u februaru, problema sa audio fajlovima u martu, nevoljama sa Chrome sigurnošću u aprilu, te poteškoća koje su u maju uticale na sve velike video igre koje se igraju na Windows 10 uređajima, podseća PC Press.

Očekuje se da Windows 10X, koji će se najpre naći na desktop i laptop uređajima, te promene koje su najavljene kada su u pitanju buduća ažuriranja, donesu ozbiljne izmene u Microsoft ekosistem, ali, kako tvrde nestrpljivi, ne dovoljno brzo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA