≫ 

Microsoft tvrdi: Ubuduće manje muke sa ažuriranjem Windowsa 10

Nova praksa kombinovaće SSU i CU u jedan paket za preuzimanje i primenu

  • 0
Microsoft Windows 10 Foto: Shutterstock

Microsoft je ove nedelje promenio način apdejtovanja za neke delove operativnog sistema Windows 10. Ta kompanija tvdi da će novi pristup eliminisati zabune i pojednostaviti redovno osvežavanje OS-a.

Do sada je Microsoft distribuirao svaki "Servicing stack updates (SSU) " odvojeno od bilo kog kumulativnog ažuriranja (CU). Nova praksa kombinovaće SSU i CU u jedan paket za preuzimanje i primenu od strane IT administratora.

Većina krajnjih korisnika Windowsa teško bi mogla da definiše SSU, iako su njihovi računari dobili brojne primere , piše Computerworld.

SSU je "osvežavanje" komponenti operativnog sistema Windows 10 potrebnih za prijem, verifikaciju i instaliranje datoteka sa te usluge. SSU-ovi su neophodan deo sistema servisiranja i održavanja sistema Windows.

Od sada se više neće vršiti odvojena distribucija SSU i CU, bar za neke korisnike Windows 10 , prenosi PC Press.

Oni koji koriste Windows 10 2004 nadogradnju funkcija, koju je Microsoft objavio krajem maja, a koji su instalirali septembarsku SSU, ubuduće će dobijati jedno kumulativno mesečno ažuriranje.

Video: U toku je 4. industrijska revolucija! Evo šta to znači

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA