≫ 

"Gde si vid'o gejmera za Mac računarom": Nizak udarac Intela iznervirao konkurenciju

Prošlogodišnje predstavljanje novih MacBook Air računara, Apple je iskoristio da se malo naruga ljubiteljima PC računara. Sada Intel uzvraća istom merom...

  • 3
Video igre, gejming, igranje Foto: Unsplash

Konflikt između članova PC i Mac zajednice prilično dugo traje. Slično je i sa "konzolašima", s tim što ovde dosta često viđamo "podbadanja" i sa jedne i druge strane.

Apple je priliku da malo razjari PC zajednicu iskoristio prošle godine sa predstavljanjem novih MacBook Air modela. U njihovoj reklami je na pomalo podrugljiv način prikazan pobornik PC tabora koji ispada oduševljen snagom Mac proizvoda. U toj reklami "mek" je upoređen sa procesorima kompanije Intel, koja je sada rešila da uzvrati udarac.

U svojoj novoj reklami, Intel je predstavio Džastina, "običnog lika koji upoređuje PC i Mac", koji nailazi na PC gejmera koji igra na Intel laptopu, dok u drugom ćošku prostorije Mac "skuplja prašinu".

Komentar gejmera, na konstataciju da igra na laptopu, glasio je da "Niko ne igra na Mac-u!". Na kraju reklame Intel daje slogan "Go PC".

Pretpostavljamo da neće proći mnogo vremena dok na ovu prozivku ne stigne novi odgovor iz Apple-a. Zato spremite kokice i čekajte na odgovor Mek zajednice!

(Telergaf.rs/PlayZine!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    18. mart 2021 | 22:48

    go pc ... to je realno ... mac svakako skupo naplacuje iste te procesore spakovane u komplet sa operativim sistemom koji svakako ima manje dostupnih programera nego onih koji to rade za pc .... i imajte u vidu da pc nije samo windows

  • nest

    19. mart 2021 | 15:09

    Meni nije jasna upotreba termina “Pc” sto predstavlja ‘Personal Computer’ sto moze biti i mac...

  • Перагеније

    18. mart 2021 | 19:28

    Не једем кокица. Ал' ако дате јагњеќо, могу да сачекам - док не нестане.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA