Proverite koliko je vaša "brutalna" grafička kartica zaista moćna

Demo prikazuje i fotorealističnu grafiku u realnom vremenu...

  • 0
nvidia test

Printscreen: YouTube/NVIDIA GeForce

Jedan od najboljih demoa za testiranje "rej trejsinga" (ray tracing) kod novih grafičkih kartica, u realnom vremenu, NVIDIA Marbles RTX dostupan je već neko vreme.

"Rej trejsing" je tehnologija renderovanja kompjutreske grafike, zasnovana na principu podražavanja način prostiranja svetlosti kroz prostor, koja je stanju da proizvede vizuelne efekte visokog stepena realističnosti.

Ovaj test u sebi ima stotine dinamičnih "rej trejsing" zraka i preko sto miliona poligona. Demo prikazuje i fotorealističnu grafiku u realnom vremenu, i podržava Omniverse i DLSS tehnologije.

Demo vam omogućava da istražite kako se vaša konfiguracija ponaša na testu, ako preuzmete Omniverse beta sa ovog sajta. Kada je instalirate, primetićete RTX Tech demo aplikaciju unutar Omniverse instalacije.

Bitno je samo da imate u vidu da je potrebnao da imate zaista moćnu grafičku karticu da biste mogli da pokrenete demo. Oni koji nemaju tu privilegiju, mogu da pogledaju demo video iznad.

(Telegraf.rs/Play!Zine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA