≫ 

Možda će vam se pojaviti digitalni vodeni žig ako instalirate Windows 11 na računaru koji ga ne podržava

Microsoft testira upozorenje u vidu digitalnog vodenog žiga

  • 0
Windows 11 Foto: Microsoft

Nova promena koju sa sobom donosi Windows 11 predstavlja vidljivo upozorenje u vidu digitalnog vodenog žiga na radnoj površini koja korisnike upozorava da računar na kojem su instalirali Windows 11 ne ispunjava sistemske zahteve.

Pre ovoga Microsoft je korisnike sa slabijim računarima upozoravao u okviru Podešavanja, ali digitalni vodeni žig – koji će se pojavljivati iznat sata u donjem desnom uglu – je ozbiljnije i iritantnije upozorenje.

Tu će se ponovo navoditi da "sistemski zahtevi nisu ispunjeni", a trajno prisustvo ovog digitalnog vodenog žiga na radnoj površini, gotovo isto kao upozorenje da "Windows OS nije aktiviran" (ako znate na šta mislim...), definitivno predstavlja iritantnu funckiju, javlja portal Windows Latest.

Microsoft trenutno testira digitalni vodeni žig sa nekim korisnicima Windows 11 OS-a i navodno procenjuje njihovu reakciju.

Imajući u vidu ovo, kao i dodavanje prethodnog manjeg upozorenja u okviru Podešavanja, možemo pretpostaviti da je namera Microsofta da preduzme više mera protiv pokretanja Windows 11 operativnog sistema na mašinama koje ga ne podržavaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA