Pogledajte prvi trejler za nastavak čuvene igre Assassin's Creed (VIDEO)

Novi deo "Unity" biće smešten u doba Francuske revolucije, a kratak trejler koji je Ubisoft izbacio deluje veoma zagonetno. Ono što je sigurno jeste da će se igrica pojaviti krajem godine

  • 0

Ubisoft je objavio prvi zvanični trejler za novi deo Assassin's Creed-a pod nazivom "Unity", koji potvrđuje da će nastavak biti smešten u doba Francuske revolucije. Pojaviće se za next-gen konzole PlayStation 4, Xbox One, i PC krajem ove godine. Prethodni delovi pojavljivali su u novembru, pa se i ovaj nastavak očekuje tada.

Trejler se fokusira na okruženje koje prikazuje zadimljene ulice Pariza iz 18. veka. Kraj videa je veoma misteriozan jer pokazuje masu okupljenu oko giljotine, a na vrhu jedne od zgrada je novi lik kojim ćete igrati, obučen u teget odoru.

Ubisoft kaže da na razvoju ovog dela radi više od tri godine, a pored ovoga, navodno paralelno rade i na nastavku pod kodnim imenom "Comet" koji će biti namenjen za PlayStation 3 i Xbox 360.

Pogledajte prvi zvanični trejler za Assassin's Creed Unity:

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA