DA LI STE SPREMNI? Ovo su najbolje video igre koje nas očekuju (VIDEO)

Sigurni smo da će ova godina za ljubitelje video igara biti i više nego zanimljiva. Ovogodišnji E3 sajam u Los Anđelesu bliži se kraju, a mi vam predstavljamo najbolje igre koje su predstavljene na njemu. Među njima su Far Cry 4, novi Battlefield i Call of Duty, ali i dosta drugih naslova

  • 4

E3 je najveći gejmerski sajam na svetu. Svake godine, na hiljade igrača okuplja se u Los Anđelesu kako bi prisustvovali predstavljanju najboljih naslova video igara koje će se ubrzo nakon toga pojaviti. I dok je prošla godina bila u duhu next-gen konzola, Sony PlayStation-a 4 i Xbox One-a, ova je definitivno u duhu ekskluzivnih igara koje će se pojaviti za njih, ali i za PC.

Far Cry 4, Assassin's Creed Unity, Battlefield Hardline, Destiny, Division su samo neke igre, koje većina gejmera sigurni smo, sa nestrpljenjem očekuje. U nastavku vam predstavljamo najbolje naslove koji su predstavljeni na ovogodišnjem E3 sajmu.

HALO 5: Guardians (Platforma: Xbox One, Datum izlaska: 2015. godina)

Ovo je šesti nastavak popularne pucačine sci-fi serijala, koja je rezervisana samo za Microsoft-ovu konzolu Xbox One. Detalja još uvek nema previše. Datum izlaska najavljen je za sledeću godinu, a jedino je naziv zvanično potvrđen. Najbitnije od svega je da se popularni junak Master Chief vraća na radost svih fanova ovog serijala.

Call Of Duty: Advanced Warfare (Platforma: Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, PC, Datum izlaska: 4. novembar 2014. godine)

Jedanaesti p0 redu nastavak jedne od najpopularnijih pucačina na svetu, biće smešten u 2054. godinu. U to doba nacije su predale vlast privatnim vojnim korporacijama koje se bore za globalnu dominaciju. Interesantan podatak je da će poznati glumac Kejvin Spejsi pozajmljivati glas jednom od glavnih likova u igrici.

Za novi Call of Duty nećemo puno čekati, jer je pojavljivanje već zakazano za 4. novembar ove godine.

Tom Clancy's The Division (Platforma: Xbox One, PS4, PC, Datum izlaska: 2015. godina)

Taktička pucačina iz trećeg lica, bez obzira što je odložena za sledeću godinu, i dalje ostaje jedna od next-gen igrica koja najviše obećava. Priča igre smeštena je u Americi nakon izbijanje ogromne epidemije koja je dovela do potpunog kolapsa.

Igrač je smešten u ulogu vojnika novoformirane vladine vojne jedinice, koji je opremljen posebnim sigurnosnim odelom.

Destiny (Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, Datum izlaska: 9. septembar 2014. godine)

U pitanju je najskuplja igrica na svetu, odnosno u nju je uloženo najviše novca do sad, čak pola milijarde dolara. Destiny će biti jedan vid MMO (Massive Mulitplayer Online) igre, u kojoj će igrači međusobno sarađivati i pomagati jedni drugima u pokušaju da istrebe vanzemaljce koji su napali zemlju. Gejmplej će biti mešovit, odnosno sadržaće i "singleplayer" i "multiplayer" elemente.

Videćemo kako će sve to izgledati. Za sada sve deluje fenomenalno, a kako i ne bi kada je uloženo toliko novca.

Uncharted 4: A Thief's End (Platforma: PS4, Datum izlaska: 2015. godina)

Avanturistička igrica koja dosta podseća na filmove iz serijala o Indijani Džonsu, i ekskluziva je za PlayStation konzole. Juče se pojavio i prvi trejler za nju. Priča će biti fokusirana na traženje izgubljenog piratskog blaga, a na kocki je mnogo više od samog života junaka Nejtana Drejka.

Za sve one koji vole istorijske misterija i avanture, ovo je odličan naslov koji svakako preporučujemo. Priča ovih igrica je toliko dobra da nas uskoro očekuje i istoimeni film.

Battlefield Hardline (Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, PC, Datum izlaska: Četvrti kvartal 2014. godine)

Novi deo popularne pucačine biće potpuno drugačiji u odnosu na prethodne. Priča će biti okrenuta ka obračunu između policije i kriminalaca. Videćemo da li će se ovaj potez pokazati kao dobar, s obzirom da smo svi navikli na Battlefield u kojem pokušavamo da sprečimo svetski rat ili neku drugu katastrofu.

Batman: Arkham Knight (Platforma: Xbox One, PS4, PC, Datum izlaska: 2015. godina)

Poslednji nastavak Arkham serijala o mračnom vitezu. Odlična grafika, gomila već dobro poznatih zlikovaca, ogromni grad, ali i Betmobil biće sastavni deo ove igrice. Prema mišljenju mnogih, ovo će biti odličan završetak popularnog serijala. Trejler koji je prikazan na E3 sajmu deluje fenomelano, uverite se i sami.

Assassin's Creed Unity (Platforma: Xbox One, PS4, PC, Datum izlaska: Četvrti kvartal 2014. godine)

Kao i što smo navikli nekoliko godina unazad, rat između templara i assassina nastavlja se i ove jeseni. Novi deo biće smešten u Parizu, u doba Francuske revolucije, a za sada nema više informacija u vezi sa njim. Tačan datum pojavljivanja nije najavljen, ali će to verovatno biti u novembru ove godine.

Far Cry 4 (Platforma: PC, PS3, Xbox 360, Xbox One i PS4, Datum izlaska: 18. novembra 2014. godine)

Ubisoft je na E3 prikazao uvod u igru koji je naravno u potpunosti pokretala ingejm grafika. U kratkom video klipu možemo da se upoznamo s novim okruženjem smeštenim u blizinu Himalaja, ali i novim negativcem koji glavnog junaka očigledno jako dobro poznaje.

Igra će posedovati kooperativni mod, a igrači će na raspolaganju imati i kuku za pentranje. Takođe, po prvi put se u akciji vide i slonovi. Igra iz solo moda može da pređe u kooperativni u svakom trenutku, ali onda se i isključuju singl plejer misije. Svi ljubitelji ovog serijala sigurno jedva čekaju 18. novembar kada će se igra zvanično pojaviti.

 The Witcher 3: Wild Hunt (Platforma: PS 4, Xbox One, PC, Datum izlaska: 24. februar 2015. godine)

Jedan od najpoznatijih RPG serijala uskoro će dobiti i svoj treći nastavak. Razlika u odnosu na prethodne delove biće "open-world" sistem, što znači da će se igrači kretati gde god žele (isto kao u Skyrim-u na primer). Gomila različitih zadataka i krajeva igre deluju veoma obećavajuće.

S obzirom da je u pitanju naslov za next-gen konzole, grafika će biti vrhunska, ali će vlasnicima PC računara biti potrebna jaka mašina da bi pokrenuli The Witcher 3.

Ovo su samo neke od najboljih igara koje će uskoro ugledati svetlost dana, a koje svi gejmeri sa nestrpljenjem očekuju. Iako je kraj godine još uvek daleko, sigurni smo da će neki od ovih naslova poneti titulu za najbolju igru u 2014. godini.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: cnet.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA