NORDEUS I FRIKOM: Pravi tim za pobedu u igrici Top Eleven

Kompanija Frikom prva je u regionu prepoznala potencijal koji ima saradnja sa kompanijom Nordeus, pa će tako biti i među prvima sa ovih prostora čiji će logo sa brendom Macho moći da krasi fudbalske dreseve u najpopularnijoj online igrici Top Eleven

  • 4

Beogradska kompanija Nordeus, jedan od pet najvećih partnera Facebook-a na globalnom nivou i kompanija Frikom, regionalni lider u proizvodnji i distribuciji sladoleda i smrznutih proizvoda, uspostavile su saradnju koja će obradovati sve ljubitelje fudbala i ledenih poslastica.

Kompanija Frikom prva je u regionu prepoznala potencijal koji ima saradnja sa kompanijom Nordeus, pa će tako biti i među prvima sa ovih prostora čiji će logo sa brendom Macho moći da krasi fudbalske dreseve u najpopularnijoj online igrici Top Eleven. 

Ovu igru igra 12 miliona ljudi širom sveta i njeno zaštitno lice je Žoze Murinjo. Takođe, svako ko kupi neki od Macho sladoleda, u unutrašnjosti ambalaže pronaći će kod čijim ukucavanjem u okviru igrice Top Eleven dobija "skill poen" i "moral booster".

Za one koji više uživanju u igranju fudbala i navijanju, nego u ulozi virtuelnog fudbalskog menadžera, Frikom je ovog leta sredio odabrane fudbalske terene u nekoliko gradova u Srbiji, na kojima će organizovati Macho-Top Eleven turnire. Prvi turniri su već održani u Nišu i Kragujevcu, gde su se nadmetale 24 lokalne ekipe, a narednih vikenda uslediće turnir u Novom Sadu.

Najbolje ekipe iz ovih gradova odmeriće snage na završnom turniru koji će biti organizovan u Beogradu. Po završetku turnira, terene će moći da koriste svi građani, a uz Macho sladolede ovo će sigurno biti najbolje fudbalsko leto do sada.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    10. jul 2014 | 17:04

    Gde su obecanji dresovi za 1 i 2 mesto? moze spisak dobitnika? niste resili jos to a vec nudite i lopte...

  • urbas

    9. decembar 2015 | 12:00

    zastko na kraju svake sezone ne dobijemo svi 10 zetona ja misim da bi bilo fer

  • vujović dragan

    13. april 2015 | 15:17

    dosta je površno objašnjeno kupovina tokena tražite kod kreditnih kartica nije naveden koji devizni kurs u protiv vrednsti američkog dolara preko koje banke je moguće izvršiti uplatu tokena broj kreditne kartice preko interneta ako možete malo preciznije ili čak da organizujete kupovinu tokena na principu pri pejd kredita (kao za mobilne telefone)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA