EKSKLUZIVA: Novi deo Tomb Raider-a samo za Xbox One (VIDEO)

Ova informacija objavljena je tokom Microsoft-ove Gamescom konferencije za novinare, gde je otkriveno da će se nastavak pod imenom Rise of the Tomb Raider pojaviti oko novogodišnjih praznika 2015. godine

  • 2

Iako se poslednji deo Tomb Raider-a pojavio za više platformi i odlično prošao kod publike, Microsoft je najavio da će nastavak popularne igre biti ekskluziva za njihovu Xbox One konzolu.

Ova informacija objavljena je tokom Microsoft-ove Gamescom konferencije za novinare, gde je otkriveno da će se nastavak pod imenom Rise of the Tomb Raider pojaviti oko novogodišnjih praznika 2015. godine. Pored toga što će se pojaviti za Xbox One, postoji šansa da će novi Tomb Raider biti dostupan i za Xbox 360.

Iako će ova igra biti dostupna samo za jednu, eventualno dve platforme, razvojni studio Crystal Dynamics veruje kako će upravo ova promena novi Tomb Raider učiniti još popularnijim.

- Znamo da će fanovi serijala pružiti podršku ovoj igri više nego u prošlosti. Verujemo da će ovaj korak napraviti Tomb Raider jedan od najjačih brendova u gejmerskoj industriji, a sve uz podršku partnera kao što je Microsoft - izjavio je šef razvojnog studija, Derel Galager.

Pogledajte trejler novog dela Tomb Raider-a:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anamks

    13. avgust 2014 | 15:54

    Malo sutra najpopularnija bez sonyija i kompa

  • Vladimir

    14. avgust 2014 | 00:30

    Phil Spencer je danas izjavio da su platili da bude timed ekskluziva jer drugačije nikako ne može biti budući da Microsoft nije kupio Crystal Dynamics. Dakle na PC definitivno dolazi, e sad PS4 - to se već ne zna, ali budući da fanovi divljaju (ja takođe) moraće i na PS4-ci da izbace nakon godinu dana max.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA