Mortal Kombat X stigao na pametne telefone i BESPLATAN JE! (VIDEO)

Mortal Kombat X Mobile dostupan je trenutno za iOS uređaje, a uskoro će se pojaviti i za Android. Grafika nije očaravajuća, ali je šmek borbe sasvim dobro preslikan

  • 5

Mobilna verzija novog dela popularne igrice Mortal Kombat X pojavila se na App Store-u, a uskoro će i na Google Play marketu. Čuvena borilačka igrica beesplatna je za preuzimanje, a za ljubitelje ovog serijala ona će sigurno biti prava poslastica.

Naime, Mortal Kombat X Mobile je u suštini originalni Mortal Kombat X prilagođen za mobilne uređaje. Grafika nije očaravajuća, ali je šmek borbe sasvim dobro preslikan.

Kontrole su prilično jednostavne. Jedno tapkanje po ekranu je običan udarac, prevlačenje prsta (swipe) je jači (heavy) udarac, dok je pritiskanja ekrana sa dva prsta blok. Takozvani "fataliti" (specijalni) potezi koji su svima koji su igrali bilo koji Mortal Kombat poznati, takođe su prisutni ovde.

Mortal Kombat X za PS4, Xbox One i PC pojaviće se 14. aprila, a vlasnici ove verzije igre imaće dosta benefita od instaliranja i mobilne verzije, jer će na ovaj način otključati nove skinove i nagrade.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: hardcoregamer.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA