Glasine otkrivaju kada izlazi novi GTA i ko će biti glavni lik u igri

Ljudi koji stoje iza YouTube kanala koji nam je otkrio sve o Dark Souls III tvrdi da zna kada iugra izlazi i ko će biti glavni lik u njoj

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Gagi

    16. mart 2018 | 05:14

    Zato su nam i deca nenormalna sto im servirate prizapadne igrice #americhke, da nose puske, pistolje, nozeve, i kako da budu posle normalni kada im je ubijanje i krv pred ochima i u krv svakoga dana, sta rade po usa skokama, ako njima i treba to ali nama ne, ja kada sam video sta je moje dete instaliralo prvi put taj gta istog momenta je bilo delete, isto mu se desilo i sa kanterom, bolje neka igra farmu i hrani zivotinje, oravi kuce i vrtove nego puskaranje u ubijanje, to pod hitno ukinuti deci, ali bas pid hitno

  • Svemogući Nikolas

    15. mart 2018 | 21:17

    Jedan čovek mi je rekao da 2020 godine Gta više neće postojati. Ne smem vam reći ime igre ali evo vam sličan način "World Heroes" ovo je Vr igra koja omogućuje čoveku da sa saradnjom Google Eartha živi život kako želi i da radi sve što ne sme u pravom životu, u bukvalnom smislu, počev od napastvovana pa sve do ubistva, ali ta igra će biti lični test tih osoba, naravno imaće svoju privatnost, čuvajte se. Ovo je nešto poput lucidnog igranja, dobro je za sve. Postoj9 mana da sve što radite, zapisuje se u igri i ne možete izbrisati, ako se pokažete kao dobra osobina, možete nastaviti sa igrom, to se saznaje po boji Crvena kao ne prolazi, zelena kao prolazi, naravno niko to nece znati, ali morate platiti 1500 evra da biste resetovalo ceo sistem igre, ali opet ce postojati crackovi. Do 2020 vidimo se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA