Sa vikinzima u pohod na Britaniju: Šta nam donosi Assassin's Creed Valhalla?

Najnoviji nastavak kultne igračke franšize upravo je dobio svoj prvi trejler...

  • 0

Vest nedelje, kada je gejming u pitanju, svakako je najava novog nastavka kulte Assassin's Creed franšize, koja glavnog protagonistu odvodi na hladni sever u svet vikinga.

Igra Assassin's Creed Valhalla, koja je upravo dobila i svoj prvi trejler, poslednjih dana par glavna je tema brojnih medija koji se bave gejmingom. Postavljaju se brojna pitanja u vezi sa protagonistima, radnjom i detaljima gejmpleja.

Jedno od prvih koje se pojavilo na sajtovima i društvenim mrežama je da li će u igri biti pomorskih bitaka, budući da su upravo vikinzi bili pozanti po svojim pomorskim osvajanjima i prvoj polovidbi do američkog kontineta.

Za očekivati je da, pošto je u pitanju igra o vikinzima, igrač bude u mogućnosti da kontroliše brod kojim će moći da plovi između različitih lokacija na mapi. Čuveni drakari bi, osim transporta, igraču trebalo da omoguće odlazak u pohode duž britanskih ostrva.

Deo igre će se i odvijati na brodovima, pomorskih bitaka će biti, ali će sam gejmplej takvih borbi biti nešto jednostavniji i svedeniji u odnosnu na prethodne igre Assassin's Creed IV: Black Flag i Odyssey, a nešto sličniji igri Assassin's Creed: Origins, piše Android Central.

Može se reći da neće biti velikih pomorskih bitaka, budući da vikinzi nisu na raspolaganju imali puške i topove, već su se više borili prosa u prsa hladnim oružjem i pesnicama. Tako da će svakako postojati mogućnost nekave "međubrodske" borbe, pošto vikinzi sigurno neće sedeti skrištenih ruku kada im neko napadne drakar, ali to ni približno neće biti slično borbama kakve smo videli u igri Black Flag.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA