Svakoga dana tokom praznika preuzmite igre potpuno BESPLATNO na Epic platformi

Od 17. decembra, pa u narednih 15 dana, na Epic Games Store će se svakodnevno smenjivati besplatne igre

  • 0

Da su praznici pred nama najbolje pokazuju rasprodaje na raznim digitalnim platformama, kao i ostale pogodnosti u vidu potpuno besplatnih igara. Epic Games platforma tu prednjači, koja je pre nekoliko dana najavila da će od 17. decembra pa u narednih 15 dana svakodnevno deliti besplatne igre.

Ova odlična promocija je otpočela, a na vama je samo da pratite platformu i da svakog dana od 17 časova po našem vremenu dodajete igre na svoj nalog. Najbolje u svemu tome je da igre nakon promo perioda ostaju zauvek u vašem vlasništvu i možete ih igrati kad god poželite.

Epic Games je promociju započeo za igrom Cities Skylines i možete je preuzeti putem ovog linka. U njoj imate zadatak izgradnje savršenog grada, rešavanje problema sa saobraćajem, vođenju računa o stanovnicima i brojnim drugim aspektima koji prate jedan grad i njegovo funkcionisanje. Kao što smo napomenuli, igra je besplatna do 17h, kada će u ponudu stići neka druga igra.

Naredne besplatne igre se čuvaju kao iznenađenje, što je mudra stvar, kao da otvarate paketiće ispod jelke. Međutim, na internetu su za neke dane već procureli naslovi koji će biti besplatni, ali ne svi.

Planirano je da 23. besplatno bude Tropico 5, pa 24. Inside i Jurassic World Evolution za 31. decembar, dok za ostale dane nema detalja.

Nije samo Epic Games darežljiv, već i na drugim platformama možete pronaći besplatne igre. GOG do subote, 19. decembra deli Prison Architect, a Ubisoft poklanja Trials Rising, za koji imate još malo vremena da preuzmete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA