E3 2021 dolazi u digitalnoj formi, podržan od strane velikih izdavača

Microsoft, Nintendo, Ubisoft i drugi će prisustvovati

  • 0

Nakon jednogodišnje pauze, E3 sajam se vraća, doduše u drugačijem obliku. Umesto kao fizički događaj, zbog i dalje aktuelne pandemije korona virusa E3 2021 će se održati u digitalnom formatu, što je potvrđeno nedavno.

Ta pauza omogućila je da se dosta kompanija osamostali za neke svoje događaje i prezentacije, što je izrodilo novu konkurenciju za E3. Konkretno u ovom slučaju mislimo na Valve sa Steam festivalom koji će s e održati u periodu od 16-22. juna. Organizator. ESA. je tako rešio da datum za E3 pomeri unapred umesto planirane sredine meseca.

E3 2021 će se održati od 12. do 15. juna, a sa ovom najavom stigla je i velika podrška od strane brojnih izdavača i kompanija koje su objavile da će prisustvovati na događaju. Među njima su zvučna imena poput Xbox brenda, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two, Nintendo, Koch Media i Warner Bros.

Naravno, imena industrije koja su sve već opredelila za neke svoje prezentacije neće ni sada biti tu, a to su Electronic Arts, Soni i Activision-Blizzard grupa. Kako vreme bude odmicalo, saznaćemo koja će još imena prisustvovati na ovom događaju koji je verovatno mnogima nedostajao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA