Loša vest za sve fanove: GTA VI je tek na početku i nećemo ga videti pre 2025.

Igra moći da se igra sa više različitih likova, uključujući i ženskog protagonistu koji će se baviti hakovanjem...

  • 0

Gejming jutjuber Tom Henderson nedavno je objavio video u kome je detaljno analizirao glasine i pretpostavke u vezi sa seldećim nastavkom igre GTA 6.

Henderson veruje da će igra sadržati deo Vice City-a, i da će se mapa vremenom menjati baš kao što Epic Games voli često da "šminka" Fortnite. On u videu navodi da će igra moći da se igra sa više različitih likova, uključujući i ženskog protagonistu koji će se baviti hakovanjem.

Henderson je podelio i svoje prognoze o datumu za kada veruje da će igra izaći. Rockstar je upao u teško "blato" kada je u javnost izašao brutalni raspored razvoja Red Dead Redemption 2, koji je preopteretio radnike, tako da kompanija verovatno ni ne pomišlja da se još jednom nađe u sličnoj situaciji, prenosi Play!Zine.

Zato Henderson veruje da igra neće izaći pre 2024. ili 2025. godine. Nekoliko gejming izvora se složilo sa Hendersonovim procenama, ali mi ćemo ih uzeti sa rezervom jer je ipak reč o glasinama.

Ceo video možete pogledati iznad u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA