Developeri “Loop Hero” video igre podstiču ruske fanove da nabave piratsku verziju

Kreatori nisu uspeli da dođu do svoje zarade zbog sankcija

  • 0

Ruski gejming studio koji razvija RPG igru “Loop Hero” poručuje igračima da jednostavno nabave piratsku verziju igre, ako im je zabranjeno da je kupe zbog trenutnih sankcija Rusiji.

U objavi na ruskoj društvenoj mreži VKonktake koju je prvi primetio Vice, gejming studio Four Quarter obratio se ruskim fanovima koji trenutno ne mogu da pristupe Steam-u ili eShop-u Nintendo Switch-a da kupe “Loop Hero”.

I Steam i Nintendo su privremeno obustavili poslovanje u Rusiji, čime su praktično zabranili celoj zemlji da od njih kupuje igre.

Tako je ovaj gejming studio pozvao igrače da nabave piratsku verziju, a čak su u svojoj objavi dodali i link do piratske verzije igre na ruskom torent sajtu RuTracker.

“Ne zna se kada će se sve ovo završiti, stoga, u ovako teškim vremenima, možemo samo da pomognemo svima da podignu piratsku zastavu (zajedno sa vpn-om) i preuzmu igru na RuTracker-u”, napisao je Four Quarter.

"Loop Hero" je inače retro RPG, koji je svojim stilom i gejmplejom uživao veoma pozitivne kritike.

Video: Amerika kao Srbija devedesetih: Uhvatio čoveka kako mu krade gorivo iz rezervoara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA