Ovogodišnji E3 sajam je zvanično otkazan

Ako ste se nadali da vidite nove trejlere i najave na ovogodišnjem E3 sajmu, imamo loše vesti...

  • 0

Ove godine neće biti E3 sajma. U tvitu, Vil Pauers, medijski predstavnik kompanije Razer, rekao je da je primio mejl u kojem se navodi da je digitalni događaj otkazan.

IGN, koji je prvi objavio vest, pisao je da su takođe videli mejlove gde se navodi da je E3 otkazan. Organizacija koja organizuje E3, ESA, kasnije je potvrdila ove vesti.

Sajam video igara je prvobitno bio planiran da se ove godine održi uživo. Međutim, u januaru je rečeno da će sajam ipak biti održan onlajn, a sada ga neće biti uopšte.

Poslednjih nekoliko godina raste zabrinutost oko sudbine E3 sajma. Pandemija COVID-19 nastavlja da utiče na uživo okupljanja, čineći veoma veliki i prepun događaj neprivlačnim.

Pored zabrinutosti zbog pandemije, izdavači video igara su se sve više povlačili iz E3 postave u korist održavanja sopstvenih onlajn događaja kao što su Nintendo Direct Showcases, EA Play Live i Sony State of Play.

Iako činjenica da E3 sajma neće biti ove godine možda sluti loše za najveći gejming događaj, ESA je rekla da će se E3 vratiti sledeće godine i da će slaviti uzbudljive igre i inovacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA