≫ 

CD Projekt Red opet u problemima? The Witcher 3: Wild Hunt za novu generaciju odložen na neodređeno vreme

Ne računajte da ćete igrati The Witcher 3: Wild Hunt verziju za konzole nove generacije u bliskoj budućnosti

  • 0

Poljski CD Projekt Red je ponovo odložio izdavanje besplatne nadogradnje za The Witcher 3: Wild Hunt "do daljeg" nakon što je studio odlučio da završi projekat sa internim razvojnim timom umesto da na njemu radi američki studio Sabre Interactive.

Kompanija želi da proceni neophodan "obim posla", navodi se u saopštenju.

Ažuriranje Wild Hunt-a je prvobitno trebalo da stigne u drugom kvartalu (to jest, pre kraja juna) ove godine. To bi "osvežilo" igru iz 2015. godine i prilagodilo je za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC sa ray-tracing tehnologijom, bržim vremenom učitavanja i drugim mogućim funkcijama koje koriste prednosti modernog hardvera.

To bi bilo "Kompletno izdanje" sa ekspanzijama i drugim sadržajem, uključujući materijal inspirisan Netflix-ovom serijom.

Još nije jasno šta je podstaklo CDPR da odustane od saradnje sa eksternim studijom.

Ovo nije nužno pokušaj da se izbegnu problemi sa kojim je CDPR bio suočen nakon lansiranja izuzetno "izbagovanog" Cyberpunk-a. Međutim, ne bismo se iznenadili da je CDPR oprezniji.

Ovo će biti poslednje izdanje Witcher-a do novog naslova koji će koristiti Unreal Engine 5, a dobro iskustvo gejmera će obezbediti da novu igru čekaju sa još većim uzbuđenjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA