≫ 

Bag u video igri "The Sims 4" greškom omogućava rodoskrnavljenje

Neke stvari ne treba ograničavati na krug porodice

  • 0
Foto: Printskin/Sims 4

Popularna video igra The Sims 4 je u utorak dobila besplatno ažuriranje, dodajući nove funkcije i rešavajući neke od bagova koji su ranije mučili igru. Nažalost, novi patch je takođe dodao neke nove bagove, koji mogu dovesti do nekih izuzetno neprijatnih situacija.

Više igrača je primetilo da njihovi Simljani razvijaju neprikladne incestuozne želje nakon novog ažuriranja od 26. jula. Braća, sestre i majke sada žude da priznaju romantična osećanja članovima najuže porodice, što stvara veoma neprijatna domaćinstva.

Čini se da je bag povezan sa funkcijom Wants and Fears u The Sims 4, koja zamenjuje mehaniku hirova u igri. Prethodno viđeni u The Sims 2, Wants and Fears daju Simljanima pregršt ciljeva koje žele da postignu, kao i izazove koje žele da prevaziđu. Nažalost, neki od novih ciljeva ovih ukućana očigledno uključuju romansu sa njihovim roditeljima.

Ovo čak nije prvi put da se incest pojavio u The Sims 4 od njegovog objavljivanja 2014. Slične greške su ranije omogućavale Simcest, a igra takođe omogućava romantične odnose između nekih rođaka, u zavisnosti od kolena.

Razvojni studio iza igre je svestan problema i radi na rešavanju istog. Ali u međuvremenu, Sims je sada bezakona zemlja neprikladne požude, gde Simljane vode neprikladni impulsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA