≫ 

Konačno potvrđeno: Originalni "The Witcher" dobija rimejk

Ova igra je označila početak jedne veoma popularne serije igara

  • 0

Prema najavljenim planovima, The Witcher igra ima kodni naziv "Canis Majoris", razvija se u Unreal Engine 5 okruženju i na njoj radi eksterni studio Fool’s Theory.

Ovaj studio radi pod supervizijom CD Project Red, a igra je još uvek u ranim fazama razvoja, tako da ćemo do premijere sačekati bar dve godine. Ova ekipa je radila na The Witcher 2: Assassins of Kings i The Witcher 3: Wild Hunt igrama.

Originalni The Witcher je izašao 2007. godine i, iako nije imao slavnu karijeru dok svetlo dana nije video The Witcher 3, ova igra je označila početak jedne veoma popularne serije igara, a kasnije i igrane serije, čije dve sezone ste mogli da pratite na Netflix platformi, piše Benchmark.

Zanimljivo je da je originalni The Witcher izašao samo za PC i Mac, dok su PS3 i Xbox 360 verzije najavljene, ali nikada nisu ugledale svetlo dana. Naravno, sa velikom popularnošću konzola, vrlo je verovatno da će CD Project Red predstaviti novi rimejk i za moderne konzole.

Taman dok čekate rimejk, CD Project Red je objavio da će The Witcher 3: Wild Hunt izaći do kraja godine za PS5 i Xbox Series X i S, a najavljen je i The Witcher 4.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA