Poklanjamo karte za Games.con, najveći festival gejminga i pop kulture u regionu: Evo kako da dobijete svoje

Velika vrata Games.con-a otvaraju se u petak, 25. novembra u 10 sati ujutru!

  • 0
GAMES.CON, GIVEAWAY Foto: Games.con/Miloš Janićijević

Za sve vas koji obožavate video igre, serije, filmove, anime, knjige, stripove i ostalu pop kulturu pravo mesto je Beogradski sajam na kojem će se od 25. do 27. novembra održati prestižna gejming manifestacija, čuveni GAMES.CON.

Games.con je festival namenjen ljubiteljima gejminga i pop kulture, ali i svima onima koji žele da se igraju i dobro zabave. Pod parolom "levelovati se mora", festival već sedmu godinu za redom okuplja kompletnu industriju moderne zabave na jednom mestu i desetine hiljada konzumenata svega što ona nudi.

Games.con će se i ove godine biti vaš domaćin u najvećim halama Beogradskog sajma, Hali 1 i Hali 2, na preko 25.000 m2. Tokom tri dana festivala posetioce očekuje najkvalitetniji gejming, umetnički i takmičarski sadržaj ali i super zabava, razigravanje moždanih vijuga i puno poklona.

Portal Telegraf.rs ovim će povodom svojim čitaocima podeliti 3x2 jednodnevne ulaznice za ovaj događaj!

Sve što je potrebnio da uradite jeste da danas, 24.11. posetite instagram nalog našeg portala i u komentaru napišete koja je vaša omiljena video igra ili film, kao i da tagujete osobu sa kojom biste posetili festival. Naš portal će metodom slučajnog odabira odabrati pobednike. 

Velika vrata Games.con-a otvaraju se u petak, 25. novembra u 10 sati ujutru!

Ukoliko ne osvojite karte, možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred hale 2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA