≫ 

Kosplejeri obeležili drugi dan Games.con festivala: Hiljade gejmera posetilo velike hale

Od retro igara do najnovijih tehnologija, ljubitelji gejminga i pop kulture osećaće se kao kod kuće

  • 0

Games.con, najveći festival gejminga, pop kulture i najekskluzivnije zabave svoja velika vrata otvorio je juče. Prestižna manifestacija je davala velika obećanja, koja će sudeći po današnjem danu, i više nego ispuniti. 

Manifestacije poput ove često su nezamislive bez jedne stavke koja likove iz kreativnih svetova video igara donosi u pravi život - u pitanju je kosplej, karakterističan i sve popularniji hobi, koji se može okarakteristisati kao nešto između pozorišta i kostimiranja.

Drugi dan festivala svakako su obeležili kosplejeri, koji su svojom kreativnošću i talentom predstavili svoje omiljene heroje i heroine na velikoj bini. 

Drugi dan Games.cona svakako je pokazao koliko vernu publiku imaju ovakve manifestacije i koliko je nešto poput ovog festivala nedostajalo. Više od 5.000 gejmera i ljubitelja pop kulture hodalo je danas halama 1 i 2, pratilo je pomno esports turnire i navijalo za svoje omiljene kosplejere.

Bez obzira na to da li ste gejmer, tech fanatik, ili volite popularnu kulturu i dobru zabavu ne propustite da ovog vikenda posetite hale 1 i 2 Beogradskog sajma jer Games.con obećava fenomenalan provod za svačiji ukus i sve generacije.

Delić atmosfere sa drugog dana Games.cona možete pogledati na početku videa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA