Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li vam računar podržava novi Call of Duty: Modern Warfare 3? Ovo su sistemski zahtevi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Treba imati na umu i da će instalacija igre zahtevati oko 149GB slobodnog prostora na disku i preporučuje se SSD za najbolje performanse

  • 1
Call of Duty Modern Warfare 3 Foto: Activision

S obzirom na veliko interesovanje gejming zajednice, Activision je konačno objavio sistemske zahteve za predstojeći Call of Duty: Modern Warfare 3. Ova informacija donosi pregled hardverskih komponenti neophodnih za igranje igre na različitim nivoima performansi – od minimalnih do ultra 4K podešavanja.

Ranije je najavljeno da će se igra pojaviti na tržištu 10. novembra, ali do sada nije bilo preciznijih informacija o hardveru koji će igračima biti potreban za optimalno iskustvo. Detalji o sistemsksim zahtevima odnose se na različite aspekte hardvera, uključujući operativni sistem, procesor, RAM memoriju, grafičku karticu i prostor na disku.

Za one koji žele da igraju na minimalnim podešavanjima, potrebna konfiguracija uključuje Windows 10 64 Bit (sa najnovijim ažuriranjem), Intel Core i5-6600 ili AMD Ryzen 5 1400 CPU, 8GB RAM-a i grafičku karticu NVIDIA GeForce GTX 960 ili AMD Radeon RX 470.

Ako želite nešto više od toga, preporučeni zahtevi zahtevaju Intel Core i7-6700K ili AMD Ryzen 5 1600X CPU, 16GB RAM-a i grafičku karticu NVIDIA GeForce GTX 1080Ti ili AMD Radeon RX 6600XT. Kako biste imali potpuno iskustvo u 4K rezoluciji, trebaće vam hardver iz višeg segmenta, uključujući Intel Core i7-8700K ili AMD Ryzen 7 2700X CPU i grafičke kartice kao što su NVIDIA GeForce RTX 3080 ili AMD Radeon RX 6800XT.

Zanimljivo je da igrači koji su fokusirani na standardni multiplayer mod (bez Warzone) mogu imati nešto skromnije zahteve. Naime, igra će se izvoditi na konfiguracijama sa Intel Core i3-6100 ili Ryzen 3 1200 CPU, 8GB RAM-a i grafičkim karticama kao što su GTX 960 ili Radeon RX 470.

Takođe, treba imati na umu da će instalacija igre zahtevati oko 149GB slobodnog prostora na disku i preporučuje se SSD za najbolje performanse.

Ovi podaci o sistemsksim zahtevima pružaju igračima dragocene smernice koje će im pomoći da procene da li je njihov hardver dorastao zadatku i da li su spremni za nadolazeće iskustvo koje donosi Call of Duty: Modern Warfare 3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA