Vreme čitanja: oko 1 min.

Star Wars Outlaws dobio novi trejler, evo kada izlazi

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Star Wars Outlaws, igrači će pratiti avanture Kay Vess i njenog saputnika Nix

  • 0
Star Wars Outlaw

U saradnji sa Lucasfilm Games, Ubisoft donosi prvu igru otvorenog sveta u Star Wars franšizi, Star Wars Outlaws, koja će biti lansirana 30. avgusta. Igra će biti dostupna za korisnike Xbox Series X|S, PlayStation 5, Amazon Luna platformi i PC-ja preko Ubisoft Connect-a.

U Star Wars Outlaws, igrači će pratiti avanture Kay Vess i njenog saputnika Nixa dok traže životnu šansu u periodu kada su galaktička podzemlja na vrhuncu jer se Imperija bavi pobunama.

Njihova misija će ih voditi kroz galaksiju, gde će morati da izgrade reputaciju sa značajnim kriminalnim organizacijama poput Pyke sindikata i Hutt kartela, kako bi sakupili podršku potrebnu za izvođenje jedne od najvećih pljački.

Kreativni direktor Džulijan Geriti ističe da "igra nudi putovanje kroz galaktičko podzemlje, od spoljnih rubova do sukoba sa zastrašujućim protivnicima i izbegavanjem snaga Imperije", pružajući igračima šansu da dožive avanturu iz perspektive galaktičkih odmetnika.

Daglas Rajli, potpredsednik Lucasfilm Games, napominje da Star Wars Outlaws "omogućava fanovima da istraže do sada neviđene aspekte Star Wars sveta, uključujući i nove lokacije kao što su Canto Bight i Tatooine", nudeći bogato iskustvo istraživanja i interakcije sa svetom Star Wars-a.

Igra će biti dostupna preko Ubisoft Store-a i u prodavnicama po ceni od £59.99 za osnovno izdanje, sa opcijama za nabavku Gold i Ultimate edicija koje donose dodatne sadržaje, rane pristupe i ekskluzivne misije poput "Jabba's Gambit".

Sa obećanjem da će ponuditi jedinstveno iskustvo u svetu Star Wars-a, Star Wars Outlaws se pozicionira kao jedna od najiščekivanijih igara godine, kombinujući prostrani otvoreni svet sa bogatom naracijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA