POVRATAK PTIČICE: Flappy Bird se vraća na markete?

Tvorac čuvene igre izneo je mogućnost da je vrati na PlayStore i AppStore uprkos problemima koje je naveo, pre mesec dana, pri njenom povlačenju

  • 4

Igrica koja je za kratko vreme osvojila srca igrača širom sveta Flappy Bird, pre nekih mesec dana, na žalost mnogih skinuta je sa marketa. Njen tvorac nije mogao da podnese pritisak javnosti pa je zbog toga rešio da je povuče, međutim na radost mnogih, izgleda da će se jedna od najpoznatijih ptičica na svetu ponovo vratiti na naše smartfone.

Dong je sve vreme bio daleko od očiju javnosti, ali je nedavno prekinuo ćutanje i dao intervju za magazin Rolling Stone. U intervjuu kaže da razmišlja o tome da ponovo vrati Flappy Bird na PlayStore i AppStore bez obzira na sve probleme na koje je nailazio.

Ukoliko se igrica vrati, Dong ističe da će ona dolaziti sa upozorenjem igračima da prave pauze u toku igre. Prošlog meseca, ovaj momak je rekao da je zavisnost koju je ona izazivala takođe jedan od glavnih razloga za njeno skidanje.

Koliko je ova igrica postala legendarna, pokazuje i činjenica da su se nakon njenog nestanka sa marketa, telefoni koji su je imali instaliranu prodavali za nekoliko hiljada dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA