ANGRY BIRDS EPIC: Poznate ptice postaju srednjevekovni vitezovi i čarobnjaci (VIDEO)

Novi nastavak imaće mnoštvo predmeta koji se mogu sakupljati i napredovanje po nivoima. Igrica je trenutno dostupna u Australiji, Kanadi i Novom Zelandu, a pojavljivanje širom sveta očekuje se uskoro

  • 0

Nakon što je Angry Birds doživeo veliku promenu u poslednjem nastavku "Go" u kojem su se čuvene ptičice trkale, razvojni studio Rovio otišao je korak dalje. Novi nastavak pod nazivom "Angry Birds Epic" biće smešten u srednjevekovni fantazijski svet, i u pitanju će biti RPG (Role-Playing Game) igrica. Razvojni studio je objavio i prvi zvanični trejler, a ona je već dostupna u nekim regionima.

Prethodni deo "Go" mogao je da bude veoma zabavan da igrica nije na svakom koraku tražila novac, što je totalno uništilo doživljaj igranja. Epic će biti besplatan, ali će verovatno i ovaj deo zadržati mogućnost kupovine  raznih predmeta koji će ubrzati napredak tokom igranja. Igrica će imati mnoštvo predmeta koji se mogu sakupiti, i napredovanje po nivoima (takozvano levelovanje) koji su sastavni deo svakog RPG naslova.

Sve u svemu, igrica deluje zabavno, i koristi standardnu crtanu "Angry Birds" grafiku. "Angry Birds Epic" pojavio se u Australiji, Kanadi i Novom Zelandu, kako bi Rovio sakupio više informacija pre nego što je objavi u celom svetu.

Pogledajte trejler za Angry Birds Epic:

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA