≫ 

Oslobodi se ograničenja uz nove Vip NEO tarife

Uz neograničene razgovore i SMS-ove koje nam nudi trenutno najatraktivnija NEO tarifa na tržištu, brišu se postojeća ograničenja, a korisnici su u prilici da dožive iskustvo NEOgraničene komunikacije

  • 1

Dolaskom prvih postpejd NEO tarifa koje nude neograničene minute i poruke ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u Srbiji, kompanija Vip mobile postavila je nove standarde u telekomunikacionoj industriji.

Naime, konstantno proveravanje stanja na računu usled straha da ne prekoračimo koji minut ili ne napišemo poruku više, postaje stvar prošlosti. Uz neograničene razgovore i SMS-ove koje nam nudi trenutno najatraktivnija NEO tarifa na tržištu, brišu se postojeća ograničenja, a korisnici su u prilici da dožive iskustvo NEOgraničene komunikacije.

Sem toga, kompanija Vip mobile mislila je i na one koji vole da vreme provode surfujući  internetom, pa tako NEO 2 paket uz neograničene minute i poruke sadrži čak 2 GB internet saobraćaja, i to po ceni od 999 dinara, uz dvogodišnju ugovornu obavezu.

Foto: Promo Foto: Promo

Dobra vest za sve one koji bi želeli da postanu Vip korisnici je što to mogu učiniti po proceduri koja je besplatna, brza i jednostavna, bez menjanja postojećeg broja telefona. Dakle, svi koji vas poznaju će moći da vas "dobiju"na stari poznati broj, a vama će nakon provere i odobrenja zahteva za prenos, biti potrebna svega dva radna dana za tehničko izvršenje procedure, nakon čega ćete moći da se prepustite svim pogodnostima koje nude NEO paketi.

Za sve informacije o NEO paketima i usluzi prenosa broja, zainteresovani se mogu informisati na svakom Vipovom prodajnom mestu širom Srbije, pozivanjem Korisničkog servisa na broj 0601234 ili na sajtu vipmobile.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA